149 000 000 Ft
726,8 E Ft/m2
149 M Ft
726,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Veresegyház családi ház eladó, 6 szobás

205  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
1038 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

.....KELLEMES KÖRNYEZETBEN.... HEGYEK TÉRSÉGBEN...

....NAPOS...VILÁGOS.... SOK ABLAKOS.....JÓL MEGTERVEZETT ...EGYEDI HANGULATÚ...

....ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ....NAGYCSALÁDOSOKNAK IGAZI OTTHON ...

.............CSOK KÉPES INGATLAN..............

Veresegyházán, a közkedvelt Hegyek térségben, 5 percre a Vasútállomástól, buszmegállótól , autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen eladó egy 205 m2-es nappali + 5 hálószobás családi ház.
Az ingatlan egy 1038 m2-es telken áll, 2002 -ben építették. Jól megépített, átgondolt, igazi családi otthon, melynek központi helye az alsó szinten található nappali, konyha, külön étkező rész. A nappaliból pedig a teraszon át a kertbe jutunk. A kertben beállt, búja zöld növényzet biztosítja az intimitást, teljes takarást a szomszédoktól.
Az alsó szinten található még egy hálószoba, a konyha mellett egy kamra, háztartási helység, vendég Wc és egy tágas, nagy ablakos fürdőszoba is.
Emeleten egy tágas tér fogad, melyből a szélrózsa minden irányában nyílnak a helységek: 4 hálószoba, gardróbszoba és egy tágas fürdőszoba. Kettő szoba erkélykapcsolatos, az erkélyről pedig megcsodálhatjuk a gyönyörű panorámát.
Jelenleg egy generációs a ház, de a tervezésnél fő szempont volt, hogy a földszint és az emelet közötti lépcső bármikor lezárható legyen, és így a ház könnyedén 2 generációs otthonná alakítható, közös előszobával.
Az ingatlan tagolását tekintve az alsó szint 85,9 m2, a felső szint alapterülete 65,58. A garázs 29,4 m2-es.
A garázs külön bejáratú, felette kialakításra került egy szintén külön bejáratú ugyanekkora helyiség, melyet jelenleg műteremként használnak. A műterem világos, természetes fénnyel megvilágított helyiség, mely ideális akár irodának, dolgozó szobának, hobby szobának vagy fitness helyiségnek.
Az ingatlan részlegesen felújított, az alsó szinten 2022 -ben felújították a konyhát, újraburkolták a nappali, konyha és étkező részt. Ugyanebben az évben lecserélték a cseréptetőt, új gáz cirkó kazán került beépítésre. A házat az évek során folyamatosan jól karbantartották.

Az ingatlan Porotherm N+F 30 téglából épült, terasz alatt alápincézett.
Fűtése: gáz cirkó, alsó szinten a hidegburkolatok alatt padlófűtéssel, emeleten radiátorok biztosítják a meleget. A hűtést pedig klíma biztosítja.

Amennyiben autóval vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, de ugyanakkor természetközeli, madárcsicsergős otthonra vágyik, akkor ez a ház Önre vár, jöjjön nézze meg!

Várom hívását!

hirdetés
© 2018