42 900 000 Ft
715 E Ft/m2
42,9 M Ft
715 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Vácrátót, 2 szobás

60  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
765 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Panorámás külterületi összközműves családi ház/nyaraló.
Azonnal birtokba vehető!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Vácrátót csendes utcájában található, külterületen, összközműves családi ház. 3 km-es körzetben elérhető buszmegálló, élelmiszerüzlet, túrázási lehetőségek, 5 km-es megközelítésre bevásárló központok, éttermek, szabadidős tevékenységekhez köthető dolgok megtalálhatók. Budapest központjától kb.30 km-re helyezkedik el. Az ingatlant megközelítve makadámút, kedvező családias hangulatú utcák jellemzik.

ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI:
Az 1980-as évek végén épült tégla építésű, lapostetős családi ház, 765 nm-es telekterülettel.
Homlokzat 10 cm hőszigeteléssel ellátva, előkészítve színezésre. Fedése új lemeztető. A telek hátsó része szintekre tagolt, lépcső vezet a telek aljáig, remek lehetőség parkosítás szempontjából, a végében erdős rész, a csend és a jó levegő garantált. A hátsó teraszrész fedett, remek kilátás nyílik a közeli erdős részekre és a naplementére. A terasz alatt található egy 6 nm-es pince.

ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI:
Az ingatlan 60 nm alapterülettel rendelkezik, teraszokat is beleértve. 2023-ban teljes felújításon esett át, belső homlokzatai, hideg és meleg burkolatai kiváló felújított állapotúak, nyílászárói új műanyagok 3 rétegű üveggel ellátva.
Az épületbe belépéskor, egy fedett teraszon át a konyha-étkezőben találjuk magunkat, ahol új műszaki berendezésekkel és bútorokkal felszerelt konyha várja új tulajdonosát. A helyiségből egy szabadnyíláson közelíthető meg a nappali rész, és a hálószoba, előtte jobbra a fürdőszoba sarokkáddal és wc található. A nappaliból megközelíthető a hátsó terasz egy üvegezett teraszajtón.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Gépészet: Az épület fűtését Midea hűtő-klíma, a nappaliban elektromos termosztát alapú padlófűtés, a fürdőszobában törölköző szárítós radiátor, elektromos fűtőpatronnal biztosítja a komfortot. A gázzal való központi fűtés lehetősége fenn áll, gázkonvektor leállások megmaradtak, ezek felhelyezhetők/kiválthatók mika6 központi fűtésre alkalmas készülékre. Melegvíz ellátást Ariston Velis Evo 100 okosbojler biztosítja. Az épület vízvezeték rendszere 2023-ban felújításra került, ezzel párhuzamosan elektromos rendszere is, lakás elosztóval ellátva.
Bővebb műszaki tartalomról kérjen tájékoztatást!

KÖLTSÉGEK:
Minimális fenntartási költségek jellemzik.

PARKOLÁS:
Udvari beállón, ház előtt közterületen.

Besorolása: Hétvégi ház és udvar.

  • komfortos
  • elektromos
hirdetés
© 2018