350 000 000 Ft
897,4 E Ft/m2
350 M Ft
897,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás családi ház Üröm

390  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
881 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Rókahegyen luxus, panorámás családi ház eladó!

Az ingatlan csendes, szinte forgalommentes, sorompóval elzárt utcában található. A parkosított, dísznövényekkel beültetett, 881 nm-es intim kert alkalmas a pihenésre, feltöltődésre. Itt található egy nagyméretű, zárható szaletli, bevezetett vízzel, villannyal, ahol egész évben lehet baráti, családi összejöveteleket tartani. Hidegebb időben a kőkandalló adja a meleget. Nyárestéken a kőpadokkal kiépített kültéri sütögető is kiváló helyszíne lehet a baráti vacsoráknak. A vezérelhető, okos kerti talajlámpák barátságos hangulatot nyújtanak esténként.

Az ingatlan beosztása:

Alsó szint: Ez a szint a feltöltődésről és a pihenésről szól. Az állítható hangulatvilágítás, a beépített hangszórók, a bársarok, a tágas wellness-részleg, a szolárium, az infra- és finn szauna, a jakuzzi, a pihenősarok mind a kényelmet biztosítja. További helyiségek: fürdő, mosókonyha, tárolók, gépészeti helyiség.

Kétállásos, nagy 40 nm-es garázs, fűthető, jégmentesíthető lejáróval.

Földszint: Néhány lépcsőn feljutva érkezünk a főbejárathoz, majd az előtérbe. A teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali ízléses, egyedi bútorokkal berendezett. A konyha gépesített, felszerelt, kamrával ellátott, a gránit pult, a beépített, szabályozható led fények, mind a praktikusság és az elegancia jegyében készültek. Impozáns az íves étkező kialakítása térhatároló elemekkel. A tágas, körbenapozott nappaliban kandalló található. A ház két oldalán körbefutó, közel 50 nm-es teraszon jelenleg egy luxus jakuzzi található, kültéri bútorokkal, étkezővel. A Hella márkájú elektromos árnyékolók és a redőnyök biztosítják a kellemes fényviszonyokat és hőmérsékletet.

Ezen a szinten van még egy külön dolgozó szoba is kialakítva. A fürdő Villeroy Kenzo burkolata egyedi megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

Emelet: Itt található a tágas lépcsőház és folyosó, valamint három nagy háló, gardrób, fürdő, külön WC bidével. A fürdőben integrált, gravitációs szennyesledobó, extra törölköző szárító, masszázs kabin.

További extrák:


kiépített öntözőrendszer, telepített vízkonektorok,
szabályozható kerti világítás,
Semmelrock térkő,
távirányítású, biztonsági garázskapu,
elektromos autó töltési lehetőség,
BWT vízlágyító berendezés,
Energiatakarékos kazán Viessmann melegvizes tartállyal, napelem,
REHAU padlófűtés,
DAIKIN hűtő-fűtő légkondicionálók,
riasztó, kamera-rendszer,
beépített, egyedi, minőségi bútorok.


Ajánlom azoknak az igényes családoknak az ingatlant, akik szeretik a csendet, a békés környezetet. A lokáció kedvező, Csillaghegy néhány perces sétával elérhető. Zöldövezet, új családi házak, villák, kiránduló útvonalak. Közelben iskolák, óvodák, orvosi rendelő, gyógyszertár, a híres Hütte étterem. Buszok: 218,34,134,160

Kérésre további fotókat és alaprajzot küldök.

Az adatok tájékoztató jellegűek.

English:

Luxury family house with panoramic view for sale in Rókahegy!

The property is located in a quiet, almost traffic-free, barrier-free street. The 881 sqm intimate garden is landscaped and planted with ornamental plants, suitable for relaxation and recharging. Here you will find a large, lockable gazebo, with running water and electricity, where you can have family and friends gatherings all year round. In colder weather the stone fireplace provides warmth. In the summer, the outdoor barbecue with stone benches is also an excellent place for dinners with friends. Controlled, smart garden ground lights provide a cosy ambience in the evenings.

Property layout:

Lower level: this level is all about recharging and relaxing. Adjustable mood lighting, built-in speakers, velvet corners, a spacious spa area, solarium, infrared and Finnish sauna, jacuzzi, relaxation corner all ensure comfort. Other rooms: bathroom, laundry room, storage, mechanical room.

Large 40 sqm double garage with heated, de-iced hatch.

Ground floor. The living room with terrace and American kitchen is tastefully furnished with unique furniture. The kitchen is fitted with appliances, a pantry, granite counter tops, built-in adjustable led lights, all designed with practicality and elegance in mind. The curved dining room with space dividers is impressive. The spacious living room has a fireplace with a circular base. A luxury Jacuzzi with outdoor furniture and dining area is currently located on the terrace of almost 50 sqm on both sides of the house. Hella brand electric blinds and shutters ensure pleasant light and temperature.

There is also a separate study room on this level. The bathroom is fitted with Villeroy Kenzo tiles, giving the room a unique look.

Upstairs: the spacious staircase and corridor, three large bedrooms, a walk-in closet, a bathroom and a separate toilet with bidet. The bathroom has an integrated gravity-fed laundry, extra towel dryer and massage cabin.

Additional extras:

- built-in irrigation system, installed water convectors,

- adjustable garden lighting,

- Semmelrock paving,

- remote controlled, security garage door,

- electric car charging,

- BWT water softener,

- Energy saving boiler Viessmann with hot water tank, solar panel,

- REHAU underfloor heating,

- DAIKIN air-conditioning with cooling and heating,

- alarm system, camera system,

- built-in, unique, quality furniture.

I recommend the property to demanding families who like quiet and peaceful surroundings. Convenient location, within a few minutes walk to Star Mountain. Green belt, new family houses, villas, hiking trails. Nearby schools, kindergartens, doctors surgery, pharmacy, the famous Hütte restaurant. Buses: 218,34,134,160

I can send you more photos and floor plan on request.

Details are for information only.



https://www.youtube.com/embed/YdkhY1znRmY?si=It8UM60a5eYRk8kb" title="YouTube video player" width="560">

hirdetés
© 2018