26 900 000 Ft
206,9 E Ft/m2
26,9 M Ft
206,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Újkígyós, 3 szobás

130  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
2166 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Újkígyóson, egy előkertes, szerkezetileg kifogástalan állapotú, beton alappal, beton lábazattal, téglafalazattal, beton födémmel épített, jó állapotú 130 m2-es, 3 szobás + étkezős családi házat, ami a városközponttól nem messze lévő csendes utcában található.
A kétszintes ház alsószintjén található a kazánház, közlekedő, wc, konyha, kamra, kádas fürdőszoba, nagy étkező, és a nappali. Az emeleti részben közlekedő, tusolós fürdőszoba, wc, két szoba és két erkély került kialakításra. A szobákban és az étkezőben jó állapotú fa parketta van. Az épület fűtését vegyes tüzelésű kazán és egy hűtő-fűtő klíma látja el.
A 2166 m2-estelken a főépületen kívül található egy 100 m2-es téglafalazatú melléképület, amelyben fűthető konyha, fűthető garázs, fatároló és különböző helyiségek találhatóak.
Fúrt kút, telken belüli gázcsonk van, kiépített három fázis van, ami egy esetleges hőszivattyús fűtésrendszer kiépítésekor előny lehet.
A hangulatos díszkertben kerti tó és filagória is megtalálható.
Békéscsaba közelsége, a jó közlekedési lehetőség, az épület mérete, a csendes környezet egyaránt jó választás lehet fiatalok vagy nagycsaládosok részére. Falusi CSOK, CSOK+ igénybe vehető. Irányár: 26,9 MFt.  T: ,

hirdetés
© 2018