11 500 000 Ft
97,5 E Ft/m2
11,5 M Ft
97,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tiszakeszi családi ház eladó a Gyepszél utcában, 118 négyzetméteres

118  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1084 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

TISZAKESZI, 3 SZOBÁS, ÖSSZKOMFORTOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ
Falusi CSOK állami támogatás - 15 Millió forint az ingatlan vásárlására és felújítására igényelhetőa!

Tiszakeszin ELADÓ egy 1988-ban téglából épült, kiváló állapotú, 3 SZOBÁS, 118 m²-es CSALÁDI HÁZ, mely KÉT BEJÁRATTAL rendelkezik. Az ingatlan egy 1084 m²-es TELKEN helyezkedik el. A házban található 3 szoba, nappali, konyha, előszoba, FÜRDŐSZOBA, WC és tároló.

A ház NYÍLÁSZÁRÓI műanyagszerkezetűek, THERMO ÜVEGEZÉSSEL. A szobák padlózata LAMINÁLT PARKETTA, a többi helyiség JÁRÓLAP borítású. A FŰTÉSRŐL házközponti kialakítású, vegyes tüzelésű KAZÁN gondoskodik, minden szobában RADIÁTOROS hőleadókkal, amelyeket 2 éve cseréltek. Az ingatlan homlokzatán 8 cm vastag SZIGETELÉS található.

Az UDVAR TÉRKÖVEZETT, amely nemcsak esztétikus, de könnyen karbantartható is, rajta több tárolásra alkalmas MELLÉKÉPÜLET is helyet kapott, valamint 2 autó parkolására alkalmas GARÁZS is rendelkezésre áll. Az UTCA FRISSEN ASZFALTOZVA, ami biztosítja a könnyű megközelíthetőséget és az igényes környezetet.

Az ingatlan készpénzre, vagy piaci hitelre megvásárolható, vételárába gépjárművet, 6 millió forint értékig beszámolnak!

A közelben ÉLELMISZER BOLT található, ami kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít. A TISZA könnyen MEGKÖZELÍTHETŐ, így a természet közelsége is adott.

Ez a CSALÁDI HÁZ tökéletes választás mindazok számára, akik csendes, nyugodt környezetben keresnek otthont. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Hívjon MOST a további információkért és a megtekintésért!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /

hirdetés
© 2018