199 000 000 Ft
581,9 E Ft/m2
199 M Ft
581,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tata eladó családi ház

342  m2 alapterület
7 szoba
Újszerű állapotú
1410 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Exkluzív Álomotthon a Tatai Tó Szívében – Most Kedvezményes Áron!

Fedezze fel ezt a gyöngyszemet Tata varázslatos tájában, ahol a természet és a történelem találkozik. Büszkén kínáljuk ezt a lenyűgöző, 1410 négyzetméteres parkosított kertben megbújó, 342 m²-es, egyedi stílusú otthont, ami gróf Esterházy József tulajdonát képezte.

Kezdje napját egy sétával a történelmi Tatai vár és Tótópart körül, majd lazítson a tágas, elegáns nappaliban, melynek központjában egy impozáns kandalló áll. Az eredeti fa gerendázat csak tovább emeli a nappali hangulatát. A ház 5 hálószobával, egy hatalmas, modern konyhával és étkezővel várja, hogy otthonának nevezze.

Az ingatlant teljes körűen felújítottuk, hogy megőrizzük az eredeti stílust és eleganciát, miközben modern kényelmet és funkcionalitást biztosítunk. Élvezze a kényelmet és a nyugalmat ebben az exkluzív otthonban, ahol minden részletet gondosan átgondoltunk.

A szeparált 2 állásos garázs további kényelmet és biztonságot nyújt.

Az eddigi eladási ár módosult, most csupán 199 millió forint – egy ritka lehetőség, hogy ebben a kivételes környezetben saját otthonra tegyen szert.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé.



Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Hívjon bizalommal: Gacsó István

Szívügyünk az otthonod! Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.

hirdetés
© 2018