10 900 000 Ft
5 E Ft/m2
10,9 M Ft
5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tápióbicske családi ház eladó, Kislujzihegy 20., 1+1 szobás

2 160  m2 alapterület
1 és fél szoba
felújítandó
2160 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Elhelyezkedése: Zöldövezet Tájolása: Dél-keleti tájolású Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: Komfortos Építési éve: 1980 Alapterülete: 30 m2 Telekterülete: 2 160 m2 Szobák száma: 1 + 1 szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Villanybojler Áramellátás: 230V Fűtés módja: Gáz, Fa Fűtés típusa: Konvektoros Homlokzat állapot: Jó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Telken Kilátás: Parkra nyíló kilátás Napelem: Nincs Jellemzői: Alacsony rezsi, Csendes környék, Jó közlekedés, Két bejárat, Redőny, Udvari terasz, Autóbeálló, Kert, Kerítés, Egyedi vízóra , Saját fúrt kút, Zöldterület, Jó közbiztonság, Beépített tetőtér Energetikai besorolás: Nincs adat Egyéb jellemzők: Terasz, Melléképület, Tetőtér Közelben: Autóbuszállomás, Helyi autóbuszállomás Rezsi költség(Ft): 15000 Terhelések: Tehermentes ingatlan Eladásra vonatkozó információk: Az ár tartalmazza a teljes berendezést, Azonnal beköltözhető
Ki az, aki szereti az erdőt? Sőt, szeretne egy saját erdőt a kertjében? És persze az ezzel járó nyugalmat, a természetközeli érzést.
És mindehhez egy jó állapotú, azonnal költözhető házikót melyhez aszfaltozott út vezet?

Nem utolsó sorban mindezt elérhető, emberi áron?

Igen, azt hiszem mindenki igennel felel. Akkor ne habozzon, hívjon fel, nézze meg a házikót.

A ház alapterülete ici-pici, de mégis van benne 2 szoba a tetőtérbeépítésnek köszönhetően. A konyha és a fürdőhelyiség egyenlőre egy helyiségben van, de kis ráfordítással szépen kialakítható egy külön kis fürdő és mellette a konyha sarok.
Remek vétel nyaralónak is, de teljesen alkalmas állandó lakhatásra is. A ház szigetelt, így a rezsije szinte a nullával konvergál.
Az ingatlan részben felújított, de legyünk őszinték, kell rá költeni. De ami nagyon fontos. Nem muszáj. Hisz így is szinte azonnal költözhető.

Az ingatlanhoz egy fedett folyosó-előtér tartozik, amely akár könnyen a ház részévé tehető. Illetve egy fedett autóbeálló van kialakítva.
A kertben több melléképület van. Kinek mi az ízlése, tegyen vele kedvére. Persze azok is beton alapon. Stabilan, masszívan.

A kertben jópár gyümölcsfa található és persze szőlő.

A szomszédság kifejezetten jó, a környék messze híresen békés, nyugodt, reméljük ez így is marad.

Várom hívását!!!

hirdetés
© 2018