31 500 000 Ft
294,4 E Ft/m2
31,5 M Ft
294,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Takácsi eladó családi ház, 3 szobás, 107 négyzetméteres

107  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1800 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk Veszprém vármegyében, Pápa vonzáskörzetében, a dinamikusan fejlődő Takácsiban egy 107 m2-es, átlagos állapotú családi házat.
A 83-as négysávos gyorsforgalmi út elkészültével, mely biztonságossá teszi és lerövidíti a Győrig vezető utat, a falu is egy csendes, élhető közösségé változott.
Ne szalassza el a lehetőséget, hogy egy, a saját ízlésére formálható ingatlanhoz jusson!
Az ingatlan 70-es években téglából épült. Elosztását tekintve 3 szobából, fürdőszobából, 2 konyhából, kettő előszobából, kettő kamrából áll, külön bejárattal, ebből kifolyólag akár 2 generáció együttélésére is alkalmas. Nyílászárói hagyományos fa ablakok, redőnnyel ellátva, fűtése kályhával megoldott
Az ingatlan egy 903 m2-es telken terül el, mely elegendő helyet kínál egy gyönyörű virágzó udvar, a család ellátását biztosító gyümölcsös, veteményes kialakításához
Az udvaron a ház folytatásaként melléképületek, ólak találhatók,melyek alkalmasak esetlegesen állattartásra, valamint itt található egy téglából készült garázs is. A telek kinyúlik Gerence partjáig.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Keressen, jöjjön el egy személyes megtekintésre. Minden további információért készséggel állunk rendelkezésére.

Az ingatlan finanszírozásához falusi CSOK, CSOK+hitel ügyintézése irodánkon keresztül díjmentesen, kamatkedvezményekkel elérhető! Az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében segítséget nyújtunk, a szerződéskötéshez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Az ingatlanról készült leírás és képek az OTP Ingatlanpont Kft szellemi tulajdonát képezik.

hirdetés
© 2018