119 000 000 Ft
767,7 E Ft/m2
119 M Ft
767,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Tahitótfalu, 155 négyzetméteres

155  m2 alapterület
4 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
720 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Tahitótfalu, Tahiban egy 155 nm-es, egy szintes, nappali+3+1 fél szobás, ablakos gardrób szobás, dupla garázsos, teraszos, délnyugati fekvésű, önálló családi ház, 720 nm-es telken.

A ház 2005-ben épült, egyedi tervezés alapján, könnyűszerkezetes (fa) technológiával, 10 cm-es szigeteléssel. A belső terek a mai kor igényei szerint lettek kialakítva, a házat tágas, élhető terek jellemzik. 

A házban található egy nagy amerikai konyhás nappali étkezővel; 3 hálószoba, melyből a szülői háló gardróbos; egy félszoba, mely jelenleg dolgozószobaként funkcionál; valamint egy ablakos gardrób szoba, mely az előszobából nyílik. Az ingatlanban találhatunk még egy kádas, dupla mosdókagylós fürdőszobát mellékhelyiséggel, egy zuhanyzós vendégfürdőt/mosókonyhát ugyancsak mellékhelyiséggel, valamint közlekedőt és egy előszobát. A nappaliból egy 25 nm-es fedett teraszra juthatunk, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a füvesített/parkosított, külön vízóráról működő, öntözőrendszerrel ellátott kertre.

A ház fűtéséről és a melegvízről gázcirkó gondoskodik. Az egész ingatlanban padlófűtés van, illetve a fürdőben ugyanerre a fűtéskörre kötött radiátor is található. A vizes helyiségekben hidegburkolat, mindenhol máshol parketta lett letéve. A ház biztonságáról távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer gondoskodik. Az ingatlanban 3 fázis van.

A parkolás az utca felől nyíló kétállásos, elektromos ajtóval felszerelt garázsban megoldott, ahová egy elektromos kapun át juthatunk be, valamint további parkolás biztosított a ház előtt.

Infrastruktúra és közlekedés kiváló. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek…Duna-part negyedórányi sétára. Volánbusz megálló (Bp.-Visegrád vonal) 1 perc gyalog, vagy több járathoz 5 perc gyalog.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései volnának, hívjon bizalommal.

hirdetés
© 2018