24 900 000 Ft
292,9 E Ft/m2
24,9 M Ft
292,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szikszó 3 szobás családi ház eladó

85  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1034 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szikszó településen 85nm-es családi ház, 1034 m2-es telken eladó. A ház folytatásában 2 garázs, melléképület műhely jelleggel (3 fázis), és egyéb gazdasági épület is rendelkezésre áll. A ház falazata tégla, tetőzete pala fedésű. Jelenlegi fűtése gázkazán és vegyestüzelésű kazánnal is megoldható. Nyílászárói műanyag szerkezetűre lettek cserélve, vízhálózata jól működő acélcsöves. A ház szépen rendben van, tiszta, takaros, de valószínűleg új tulajdonosa felújítja a jelenlegi kor követelményeinek megfelelően. Az épületben elől 2 parkettás szoba, mögötte előszoba, fürdőszoba, mögötte a harmadik szoba található, és egy hosszabb folyosó végén van a konyha és a spájz, hogy a főzési illatok ne zavarják a pihenni vágyókat. Az épület első része alá pincézett, szuterén jelleggel itt további helyiségek alakíthatók ki mintegy 35 m2-en.
Az udvara rendezett, betonos, kertjében a konyha éves szükséglete megtermelhető.
Az ingatlan Miskolctól 18 km-re, autópályától 5 km-re, buszmegálló közvetlen közelében helyezkedik el.
Szikszó település frekventált központi részén, jó szomszédok társaságában fekszik. A város a térség gazdaságilag legjobban fejlődő települése. Társadalmi szerepvállalása folyamatosan nő, intézményei, sport létesítményei a kor igényeinek megfelelően megújulnak!
A ház per és tehermentesen, birtokbaadása rövid idő alatt megoldható.
OTP Banki hátterünkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére finanszírozási kérdésekben legyen szó akár CSOK-ról, lakáshitelről.
Amennyiben ház adottságai, előnyös elhelyezkedése felkeltette érdeklődését, és szívesen megtekintené személyesen az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!
Hivatkozzon az M286484 számra!

hirdetés
© 2018