47 800 000 Ft
426,8 E Ft/m2
47,8 M Ft
426,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Szigetszentmiklós, a Skála utcában, 112 négyzetméteres

112  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
1410 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

HÁROM AZ EGYBEN!

Családi ház, műhely és kertészkedésre, kisállattenyésztésre alkalmas telek.

Kertes családi házba vágyók figyelmébe ajánlom ezt a többfunkciós épületegyüttest. Jó választás a panelt elhagyni vágyó, természetet kedvelő családoknak, befektetést vagy vállalkozást keresőknek.

Eladó Szigetszentmiklós lakihegyi részén egy 1410 nm-es telek, amin áll egy 112 nm-es, háromszintes (alagsor, földszint, tetőtér), háromszobás, szigetelt, téglaépítésű családi ház. A telken található egy különálló, 21 nm-es lakatosműhely, ami előtt 36 nm-es, fedett, szerelőaknás, vasvázas szín áll. A műhely folytatásában egy 45 nm-es, tornácos, régi építésű, 5 helységből álló, felújításra szoruló épület áll, ami kis ráfordítással nyári laknak, vagy raktárnak alakítható át. A parkolást a családi ház melletti 25 nm-es garázs biztosítja. Ennek folytatásában két tároló található, alatta pedig egy 12 nm-es régi építésű borospince található.

Az ingatlan víz-, villany-, és gázbekötéssel ellátott. A ház fűtéséről cirkó gondoskodik, de lehetőség van az alagsori vegyestüzelésű kazán használatára is.

Tömegközlekedési szempontból az ingatlan jó, 5 percre van a legközelebbi buszmegálló. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika és bevásárlóközpont is található két buszmegállónyi távolságon belül.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes. A vételár kifizetése után gyakorlatilag azonnal birtokba vehető.

Kizárólag készpénzes vevők jelentkezését várjuk.

Az ingatlan előzetes időpontegyeztetés után bármikor megtekinthető.
HR ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 354748

hirdetés
© 2018