169 500 000 Ft
651,9 E Ft/m2
169,5 M Ft
651,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás Szigetszentmiklós a Rév soron

260  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
521 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyönyörű családi ház eladó Szigetszentmiklóson!

Szigetszentmiklóson kínálunk eladásra egy exkluzív, igényesen kivitelezett családi házat, amely minden igényt kielégít.

A ház igazán különleges eleme az ingatlanon belül található medence ami az év minden napján élvezhető.Az ingatlan hasznos alapterülete 260 m2. A hozzá tartozó telek mérete 521 m2 amelynek minden egyes szeglete gondosan megtervezett. Hangulatos teraszok, gondozott kert látványos halastóval a terasz mellett. A nyugalom szigete, szemnek s léleknek egyaránt.Az ingatlan három tágas hálószobával rendelkezik. A hálóhelységek az emeleten kaptak helyet. Található még az emeleten természetesen fürdőszoba is, tágas közlekedővel és egy napfényes galéria a lépcsőfeljáróban ahol akár egy jó könyv társaságában elvonulhatunk.

A földszinten a nappaliban kandalló adja meg a hangulatot a borús őszi és téli napokon. A konyha mellett amerikai konyha bárpulttal, onnan jobbra a tágas közlekedőből nyílik egy külön toalett és egy fürdőszoba továbbá az épületen belül található medencét is itt találjuk. A medencetérből akár a teraszra is kijuthatunk. A medencetér az ablakaival és enteriőrével magával ragadó.

A kerti fedett teraszról nyílik egy külön épületben a jakuzzi közvetlen a hangulatos tavacska mellett, ahol a pihenés és kikapcsolódás garantált. A kert gondosan kialakított, bambusszal beültetett, így nyugodt, zöld környezetben élvezheti az otthon melegét. Az ingatlanhoz dupla garázs is tartozik, amely kényelmes parkolást biztosít.

A Duna-part mindössze 2 perc sétára található, így a víz közelsége és a szabadidős tevékenységek lehetősége is adott. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik nyugodt, de ugyanakkor exkluzív életstílust keresnek.

Az ingatlan azonnal költözhető!Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot! Keressen minket további információkért és megtekintésért!

hirdetés
© 2018