65 000 000 Ft
276,6 E Ft/m2
65 M Ft
276,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Szigetszentmiklós, 5 szobás

235  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
600 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó jó áron egy tágas, 235 négyzetméteres családi ház Szigetszentmiklóson, amely egy 829 négyzetméteres telken helyezkedik el, továbbá tartozik hozzá egy 50 négyzetméteres kis épület is. Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál mind nagycsaládosok, mind vállalkozók számára.

A ház öt szobával, két konyhával és két fürdőszobával rendelkezik, így több generáció együttélésére is ideális. Az emeleten egy 40 négyzetméteres erkély található, amely remek helyszínt biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra. A nyílászárók műanyagból készültek, ami hozzájárul az ingatlan energiahatékonyságához. Bár a házon még nincs szigetelés, a folyamatos felújítások során ezen is dolgoznak.

A szobák burkolata parketta, a konyha, a fürdőszoba és a nappali járólappal burkolt, ami könnyű karbantartást biztosít. A ház nagy, világos terekkel rendelkezik, amelyek napfényesek és barátságosak. Az emelet kívülről külön feljáróval rendelkezik, de belülről is megközelíthető, ami rugalmasságot biztosít a lakók számára.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló. Egy utcányira található buszmegálló, HÉV, iskola, óvoda és orvosi rendelő, így minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. Közvetlenül szemben van egy pékség, cukrászda és egy kisbolt is, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi bevásárlást. Az M0 autópálya mindössze 5 percre van, ami gyors közlekedést biztosít a főbb útvonalak felé.

Ez a ház nemcsak lakóhelyként, hanem vállalkozás számára is ideális lehet. Alkalmas irodának, raktárnak vagy akár munkásszállónak is, de átalakítható három különálló lakásra is, így több lehetőséget kínál az új tulajdonosok számára. Ideális választás nagycsaládosoknak, akik együtt szeretnének élni, vagy két generáció számára, akik közel szeretnének maradni egymáshoz.
M282625
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018