33 900 000 Ft
627,8 E Ft/m2
33,9 M Ft
627,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Szigethalom, 2 szobás

54  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
698 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***PEST MEGYÉBEN ELADÓ CSALÁDI HÁZ!***
Pest megyében, Szigethalmon eladó egy 54 négyzetméteres, 2 szobás vegyes falazatú családi ház 698 négyzetméteres, összközműves saroktelken.
Az ingatlanon az elmúlt években történtek felújítások, amely érintette a villanyhálózat cseréjét, a fűtés korszerűsítés során kombi cirkó kazánt szereltek be, amely a fűtést és a meleg víz ellátást biztosítja. A fürdőszoba felújításakor a vízvezetékeket kicserélték. A családi ház betonalapra épült, így vizesedés sehol nem tapasztalható.
Elhelyezkedését tekintve kiváló helyen található, a HÉV állomás kb 10-12 perces sétára, buszmegálló (692, 693, 695, 696) 2 perces sétára, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek is sétatávolságra találhatóak.

Referenciaszám: M286022
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018