164 900 000 Ft
824,5 E Ft/m2
164,9 M Ft
824,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szentendre eladó családi ház

200  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
1752 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant





Szentendrén – SZARVASHEGYEN- ELADÓ egy ÚJSZERŰ, 1752 nm-es telken fekvő, 200 nm-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, NAGY TERASSZAL, EGY ÁLLÁSOS GARÁZZSAL és NAPELEMMEL.



Az ingatlan 2022-ben épült porotherm téglából, statikailag és műszakilag hibátlan állapotú, minőségi alapanyagokból készült saját részre, de időközben változtak a körülmények, így az eladás ennek köszönhető.

A külső homlokzati szigetelés 15 cm- vastag, a tetőt bramac beton cserép fedi, szigetelve van 30 cm-es fújt szigeteléssel, a födém betonból van. Külső nyílászárók műanyag thermo üvegesek, nagy méretüknek köszönhetően az örök panorámát, konkrétan a Dunakanyart lehet látni.

Elosztását tekintve az alsó szinten található egy nagy légtér, itt 2 szobát is ki lehet alakítani, akár konyhának is van lehetőség a vizes blokk rendelkezésre állna. Van egy zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel, kazánház és egy egyállásos garázs, itt elektromos autó töltésre is van lehetőség.

Az emeleten kialakításra került két hálószoba, egy amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával, a nappaliból hatalmas terasz kapcsolat van egy tekintélyt parancsoló kilátással, ami elvehetetlen, Dunára néző. Úgy lett kialakítva az összes szoba a nagy ablakokkal, hogy a kilátást tudjuk csodálni.

Ezen a szinten van egy fürdőszoba, itt kád van, Wc-vel, törülköző szárítóval, előtér, ami előszobaként funkcionál, innen nyílik egy mosdó helyiség, piszoárral.

Fűtésért padlófűtés, napelem, elektromos fűtés, légkondi felel. A napelemnek köszönhetően áram számla nincs, a víz 2-4 ezer körül alakul általában. Gáz és csatorna nincs, zárt emésztő rendszert alakítottak ki.

A kertet elektromos kapun keresztül közelíthetjük meg, végig viacolorral burkolt a garázsig, ahol egy autó számára van lehetőség, de a kertbe még sok autó elfér.

A ház megközelítését autósoknak ajánljuk figyelmébe, mert dombosabb területen fekszik.

Kivett hétvégi ház besorolású, hitelezhető igény szerint.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

hirdetés
© 2018