77 900 000 Ft
219,4 E Ft/m2
77,9 M Ft
219,4 E Ft/m2
+36 30 280 0450
Referens Szűcsné Leányvári Edith Mária

Eladó családi ház
Székesfehérvár eladó családi ház

355  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
720 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

**Eladó Napfényes, Kertre Néző, Két Generációs Családi ház – Székesfehérváron**

Székesfehérváron eladó egy napfényes, zsalukőből épült ház, mely kertre néző kilátással bír. A 2 generációs családi otthon gáz kazánnal és padlófűtéssel rendelkezik a meleg otthon biztosítása érdekében. Az épület alsó szintjén laminált padlóval ellátott szoba, valamint járólapos helyiségek találhatók, amelyek közé tartozik egy kandallóval felszerelt nappali is, így tökéletes közösségi területet biztosítva. Ezen a szinten található még 2 külön bejárat, amelyek többfunkciós használatot tesznek lehetővé.

Az otthon felső szintje további különleges tereket tartalmaz, többek között egy konyhát étkezővel, egy fürdőszobát WC-vel, két szobát laminált padlóval, valamint egy tágas nappalit, ami ideális helyszíne lehet a családi és baráti összejöveteleknek. Ezen kívül a felső szint rendelkezik egy gardróbbal is az extra tárolóhely szükségletének kielégítésére.

Az ingatlanban található új villanybojler, a tetőszerkezet pedig bitumen zsindelyből készült, amely 4 évvel ezelőtt lett teljesen kicserélve, így további karbantartást nem igényel a közeljövőben. A ház falazata zsalukő és az alapja úsztatott betonból készültek, ami hosszú távú stabilitást garantál. A pincében egy tágas garázs is helyet kapott, mely akár két autó számára is elegendő helyet biztosít.

**Székesfehérvár - Ideális hely az otthon megteremtéséhez**

Székesfehérvár nemcsak történelmileg gazdag település, de a mai napig is élhető, dinamikusan fejlődő város. A kulturális és közösségi élet virágzik, számos iskola, óvoda, üzlet és szabadidős tevékenységek biztosítják az itt élők kényelmét és jóllétét. A város zöldövezetei, parkjai kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak minden korosztálynak. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik nyugodt, de mégis aktív urbanizált környezetre vágynak. A jó közlekedés, a fejlett infrastruktúra és a barátságos közösségek mind hozzájárulnak az életminőséghez ebben a szép városban.

Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.
Ingyenes hitelügyintézésben is tudok segíteni.

hirdetés
© 2018