130 000 000 Ft
477,9 E Ft/m2
130 M Ft
477,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Székesfehérvár eladó családi ház

272  m2 alapterület
állapotú
911 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

SZÉKESFEHÉRVÁRON a Gaja utcában 911 m2-es telken nettó 205 m2-es családiház, 3 szinten 2 lakással, összesen 9 hálószobával, 2 garázzsal ELADÓ. i.á.: 130 M Ft Tel.:
A TELEK mérete 911 m2, oldalhatáron álló épülettel, széles utcafronttal, a ház előtt kis előkerttel. A ház melletti széles, térkövezett részen 3 autó tud parkolni, az épület alatt 2 garázs található, az egyik dupla. Az épület mögött egy kb. 30 m2-es műhely (raktár) épület található, tetején napkollektorokkal. A telek hátsó részén füvesített kert húzódik, benne egy szerszámos faházzal.
A HÁZ elrendezése szintenként:
FÖLDSZINT 56 m2-en: egy 2 szoba konyhás fürdőszobás különálló lakás került kialakításra. A lakás mellett egy normál- és egy dupla garázs. (17 és kb. 30 m2-esek)
ALSÓ SZINT 97 m2-en: nappali - étkező -konyha, kamra, 3 külön nyíló szoba (20,11,12 m2), fürdőszoba, wc-kézmosó. A folyosókon méretre készült fa beépített bútorzat segíti a tárolást. Innen egy szép fa lépcső vezet a felső szintre.
FELSŐ SZINT br. 88 m2-en, (nettó 52): 4 külön nyíló szoba (12,14,13,13 m2) 1 fürdőszoba sarokkáddal.
Az épület egy szigetelt téglaépület, mely több ütemben került felújításra korábban.
2002-ben történt egy nagyobb felújítás-átépítés, ennek során történt meg a tetőcsere, épült meg a felső szint, szigetelés, ablakcsere, vízteres kandalló beépítése, napkollektoros rendszer kiépítése. 
A fűtés a földszinti lakásban és az alsó szinten vízteres fa tüzelésű kandallóval radiátorokon keresztül történik. A felső szinten gázkazánnal fűtenek, illetve a gázkazán rásegítő fűtésként is működik a másik 2 szinten. A napkollektor fedezi a teljes melegvíz igényt a meleg hónapokban, és télen is besegít a gázkazánnak a melegvíz előállításában.
A földszinten lévő lakás külön bejárattal önálló lakásként működik, remek lehetőséget ad arra, ha egy idősebb családtag (vagy egy önállósuló fiatal) a közelünkben, de mégis külön szeretne élni. Ezt a lakást egyébként a mostani tulajdonos akár szívesen vissza is bérelné.
Az alsó szint bejárata egy hangulatos teraszról nyílik. Ez a szint és a tetőtér egy több gyermekes nagy család részére ad rendkívül tágas és élhető otthont.
Néhány éve ezt a 2 szintet munkások lakják, (fixen ugyanazok az emberek, illetve párok), szerencsére vigyáznak a házra, rendszeresen takarítják, rendben tartják. 
LOKÁCIÓ: az ingatlan Székesfehérvár kedvelt részén, a Szárazréten fekszik. Közlekedési szempontból ez azért előnyös, mert közel az elkerülő út, így több irányba is indulhatunk, ha elkerülnénk a városi forgalmat. A Lidl áruház 1 percnyire van a háztól, de az elkerülő melletti számos nagy áruház is perceken belül elérhető. Általános iskola és középiskola sétatávolságra van az épülettől. Nyugodt családiházas környék. A belváros felé több buszjárattal is eljuthatunk innen, a Szárazréti vasútállomás 10 percnyire van gyalog.
KIKNEK AJÁNLOM EZT AZ INGATLANT? 
A) Egy nagy család kényelmesen elfér a házban, akár 4-5 gyerekkel is, a földszinti lakás pedig lehet a nagyszülőké, vagy bérbe adható (ezzel jövedelmet termel), illetve saját vállalkozás részére iroda is kialakítható benne.
B) Befektetési céllal: szállásközvetítő cég (panzió, munkásszállás) részére is kiváló választás az ingatlan. Összesen maximum 17 ember szállásolható el benne.
I.á.: 130 M Ft
Tel.:
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.

hirdetés
© 2018