159 900 000 Ft
666,3 E Ft/m2
159,9 M Ft
666,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szeged, cím nincs megadva

240  m2 alapterület
5 szoba
Új építésű
590 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha igazán impozáns, luxus kivitelezésű, tágas terekkel rendelkező, egyedi családi házat keres akkor megtalálta.
Szentmihálytelek frekventált részén, egy újonnan kiépülő utcában kínáljuk eladásra ezt a nappali + 5 szobás tetőtér beépítéses családi házat.
A házban a legmodernebb hőszivattyús hűtés - fűtés rendszer lesz kiépítve, fan coolokkal kiegészítve, a közel 0 energiaigénynek megfelelve, így nagyon alacsony lesz a ház fentartása.
A ház hasznos alapterülete 240 m2, melyben helyett kapott 5 szoba, 2 fürdőszoba, 3 wc, gardrobszobák, hatalmas amerikai konyhás nappali és étkező, az emeleten társalgótér, az épületet körülvevő teraszok, melyek a hálószobából, illetve a nappali étkezőből konyhából is megközelítetőek és nem utolsó sorban egy tágas dupla garázs is.
A kivitelezés során csak prémium anyagok kerülnek beépítésre! Referencia ház megtekinthető akár a szomszédságában is.
A ház tartozékai lesznek a prémium hideg és meleg burkolatokon kívül a teljes villamos hálózat kiépítése, a szerelvényekkel csillárokkal, falikarokkal felszerelve, A fürdőszobák - wc-k teljes szaniterekkel szekrényekkel ellátva. Elektromos telefonról-távirányítóról is vezérelhető aluminium redőnyök, 3 rétegű nyilászárók. Elektoromos kis és nagykapu, elektromos garázskapu.
A telek 590 m2, ennek teljes kerítéssel körbekerítése is benne van az árban, illetve a szomszédtól téglakerítéssel elválasztása is. Igény esetén konyha és előszoba bútorok elkészítése, beépítése akár egyedi tervek alapján.
Ide csak költöznie kell, az átadás 2024-ben várható, így akár kiválaszthatja a burkolatokat, színeket, akár a nemesvakolat vagy cserép színét is.
Előszerződés esetén grátiszba építünk önnek egy 7*3as teljesen automatizált, választható színű fóliázott, sósvízes, saját hőszivattyúval ellátott fűthető medencét is ahová szeretné elhelyezni a telken.

Ára: 159.900.000 Bármikor hivható vagyok, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018