79 900 000 Ft
570,7 E Ft/m2
79,9 M Ft
570,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Százhalombatta eladó családi ház

140  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
627 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Százhalombatta - Dunafüred, csendes és átjáróforgalomtól mentes városrészén 627 nm összközműves telken, bruttó 160 nm önálló családi ház eladó.
A ház kiváló választás nagy családosok számára, de adottságai lehetővé teszik akár 2 generáció együttélését is.
Az ingatlan per- és tehermentes.

Belső elrendezés a földszinten: fedett teraszról megközelíthető tágas előszoba, konyha és étkező - kamra, nappali/szoba, szoba, fürdőszoba és illemhely egy helyiségben
Belső elrendezés a tetőtérben: nappali/társalgó, tágas közlekedő, 2 hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, illemhely külön helyiségben, ablakkal ellátott gardrób helyiség, plusz még egy kisebb gardrób az apróságok számára.

Az ingatlan pár éve teljeskörű felújításon esett át. Falazata 38-as tégla, 10 cm homlokzati szigeteléssel.
Új konyhabútor gépesítve - mely a vételár részét képezi. Új műanyag nyílászárók - mindegyiken szúnyogháló és redőny, új elektromos hálózat, stb.
A ház meleg víz ellátásáról és fűtéséről gáz-cirkó készülék gondoskodik - radiátor hőleadókkal + padlófűtéssel a földszinten, illetve alternatív megoldásként rendelkezésre áll fa és pellet tüzelésre alkalmas kazán is.
A házban beépített riasztórendszer működik.

A kert kezelhető nagyságú a dolgos és fárasztó hétköznapok mellett is, igény szerint teret adhat konyhakertészkedésre, de kellően intim teret biztosít akár családi/baráti összejövetelek helyszínéül is.

Az udvaron 2 autó befogadására alkalmas, különálló garázs áll rendelkezésre, mely motorizált és távirányítással működtethető garázskapuval rendelkezik.
Kényelmi funkció a távirányítással nyitható/zárható kapu.
További parkolásra az udvaron belül, illetve közterületen díjmentesen van lehetőség.
A kertben gyűrűs fúrt kút is található - bő vízhozammal, továbbá tágas melléképület, a kerti és egyéb dolgok tárolására.

Infrastruktúrája kiváló. Sétatávolságra helyi- és távolsági buszjáratok megállói, bevásárlási lehetőségek.
M6 autópálya és a 6. főút pár perc autóval.
Összességében a városban minden megtalálható - közintézmények, iskolák, óvodák, bölcsőde, sportközpontok, rendelőintézet - 1 napos sebészeti ellátással, és megannyi szolgáltatóegység.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M286173

hirdetés
© 2018