68 000 000 Ft
161,9 E Ft/m2
68 M Ft
161,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szákszend eladó családi ház

420  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
4180 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szákszend központjában csendes mellékutcában háromszintes, két generációs családi ház eladó. Az ingatlanhoz 4100 m2-es telek tartozik. A ház alapterülete 140 m2. A földszinten dupla garázs található, mellette konyha, mosókonyha, raktár és műhely is található. Az első emeleten a közel 40 m2-es nappali mellett két hálószoba található, valamint egy tágas fürdő (kád és zuhanyzó is van) és egy nagy konyha étkezővel. A vételár részét képezi a konyhabútor és a beépített mosogatógép is. A nappalihoz hatalmas terasz kapcsolódik. A második emeleten amerikai konyhás nappali található, ezen a szinten is két hálószoba van redőnyös ablakokkal, valamint egy gardrób és egy fürdőszoba. Itt még egy szauna helyiség kialakítása is folyamatban van.

Az 1996-ban épült ingatlan fűtését vezetékes gáz biztosítja, de van vegyes tüzelésű kazán is. Ipari áram és az éjszakai áram biztosított. A ház falai 45 cm-es téglából épültek.

Az udvarban egy önálló épületben is található egy 30 m2-es műhely, valamint néhány ól. A kertben gyümölcsfák találhatóak. A kert hátsó része kiadható művelésre is.

A ház ideális lehet több generáció együttélésére, de akár munkásszállónak is!

Tekintse meg, tegye meg ajánlatát!

hirdetés
© 2018