79 900 000 Ft
532,7 E Ft/m2
79,9 M Ft
532,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Sóskút eladó családi ház

150  m2 alapterület
3 és fél szoba
állapotú
864 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

*******Eladó Sóskúton egy kétszintes, szigetelt családi ház két bejárattal, két fürdőszobával, szerelőaknás garázzsal.******
Az 1978-ban betonalapra, sóskúti kőből épült családi ház földszintjén található egy tusolós fürdőszoba és egy konyha-nappali.
A földszinten van még a garázs és egy kazánház.
Az első emeleten a két tágas hálószoba található, közös erkéllyel és csodás kilátással. Műanyag 3 rétegű ablakok és műanyag ajtók, szúnyogháló a hálószobákban.
Az amerikai konyhás nappali, télikert, fürdő (kád és tusoló is), kamra található még ezen a szinten.
A nappaliban egy kandalló és egy klíma segíti a központi fűtést. A gázcsonk az udvarban van.
2021-ben 10 cm szigetelés került a házra. Éjszakai áram és 3*16 A áll rendelkezésre.
Az ásott kút a ház rendszerével össze van kapcsolva. A 864 m2-es telken több mellék épület, nyárkonyha, szaletli és gyümölcsfák is találhatóak.

A ház per és tehermentes, azonnal költözhető.
M281635
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018