78 500 000 Ft
603,8 E Ft/m2
78,5 M Ft
603,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Sopron, 4+1 szobás

130  m2 alapterület
4 és fél szoba
felújítandó
431 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Sopron belső családi házas övezetében eladó egy kiváló lehetőségeket nyújtó kétszintes napfényes családi ház 300m2 madárcsicsergős zárt kerttel. A 130m2 -nyi kialakitott lakótér bővithető, jelenleg a magasföldszinten 80m2-en nappali plusz két tágas szoba, konyha, fürdő és terasz található, az emeleten 25m2 két kisebb szoba fürdővel valamint a nagyrészt beépitetlen tetőtér. Az 92m2-es alagsor félszuterén kialakitású -( az ablakok az utcaszint felett vannak) itt 30m2-es fűtött, világos parkettás szoba, fürdő, kamra, mosókonyha található. A ház kivülről jó állapotban van, homlokzata szigetelt, Bramac tetőcserepekkel fedett, az alsó szint ablakai szigeteltek. A belső tér korszerűsitésével, a burkolatok modernizálásával, a 80m2 tetőtér beépitésével közel 200m2- nyi hasznos lakóterű modern , kertes családi ház tulajdonosa lehet!

Remek választás családoknak akár több generációval, vagy vállalkozóknak otthoni munkához - a jó elrendezésnek köszönhetően akár két- vagy három különbejáratú részre is osztható.
Az alsó szint irodaként, rendelőként vagy akár jógastúdióként is hasznositható -melyhez szeparált bejárat és a kiszolgáló helyiségek is biztositottak.
Az üzletek és a közlekedési lehetőségek gyalogtávolságra vannak, a kapun belépve mégis csendes kert és madárcsicsergés várja.

Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

hirdetés
© 2018