149 000 000 Ft
861,3 E Ft/m2
149 M Ft
861,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Solymár családi ház eladó, 5 szobás

173  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
756 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csodálatos polgári stílusú ház, egyedülálló örök panorámával eladó Solymár csendes utcájában.
Évtizedek tapasztalata és gyakorlata valósult meg építészeti és kivitelezési, valamint kertészeti szempontból is.

A fő terasz a Pilis dombjaira néz, szemet gyönyörködtető panorámát, hatalmas szabad külső teret és mindig tiszta levegőt ad az év minden szakában.

A tető födémszerkezete egyedülálló módon kivitelezett, oszlopmentes statikai bravúr, így nem zavarja meg a kilátást semmilyen tartószerkezet.

Az utca felől kényelmes, tágas fűtött dupla garázs fogad, ahol egyéb járművek, eszközök is helyet találnak, valamint hideg-meleg víz és csizmamosó is rendelkezésre áll. A garázs alapterülete a ház 159nm-én felül még 36nm! Az eladási ár tartalmazza.

Az ötletes lépcsőfeljáratot körben növényzet színesíti, a korábban ültetett fák, bokrok, sövény mára egészségesen megnőttek a gondozásnak, locsolásnak köszönhetően.

A ház bejárata felől, a garázs tetején kialakított terasz felett is pazar kilátás nyílik, korábbi években ezen a teraszon lett medence felállítva. Az alsó szinten eddig házi konditerem működött, oszlopokkal elválasztott terekre bontva a légteret. Helyet kapott a szauna mellett merülőmedence is és egy igényes fürdőszoba.
Az előszobában hatalmas beépített szekrény fogad be szinte végtelen mennyiségű kabátot, táskát, cipőt. A feljáratban számos díszítőelem, spotlámpák biztosítanak elegáns külsőt. A belső lépcső széles, jól kiszámolt meredekségű. Kényelmes közlekedő a szintek között. Mindemellett az építmény teljesen körbejárható kívülről.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018