14 500 000 Ft
161,1 E Ft/m2
14,5 M Ft
161,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Solt a Dózsa György utcában

90  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
521 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Solt központjában egy 90 négyzetméter alapterületű, családi ház, amely egy 521 négyzetméteres telken helyezkedik el. Ez a tégla építésű otthon, amely gáz-konvektoros fűtéssel és kályha lehetőséggel is rendelkezik, ideális választás lehet azok számára, akik a város központjának közelében, mégis nyugodt, családias környezetben szeretnének élni.

Az ingatlan beton és tégla szerkezetű alapokon nyugszik, biztosítva ezzel a tartósságot és stabilitást. A belső terek elrendezése kiválóan megtervezett: egy tágas előszoba kalauzol el minket a ház két hálószobájához, fürdőszobájához, konyhájához és az étkezőhöz. A világos, napfényes szobák a kellemes és kényelmes otthon érzetét keltik.

A környék maga is kiváló: a ház környezetében szép, újabb építményeket találhatunk, melyek tovább emelik az ingatlan értékét. A városi infrastruktúrához való könnyű hozzáférés, az iskola és óvoda közelsége miatt különösen vonzó lehet kisgyermekes családok számára.

Fontos megemlíteni, hogy a ház per- és tehermentes, így az új tulajdonosok gyorsan birtokba vehetik új otthonukat. Ha Ön a nyugodt, de mindentől közel eső otthont keresi, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget Solt szívében.

Ha megtetszett az ingatlan, és szeretné személyesen is megtekinteni vagy további információkat szeretne, kérem, hívjon bizalommal! Ne hagyja ki ezt a remek vételi lehetőséget, tegyen szert arra az otthonra, amely tökéletesen megfelel az Ön és családja számára.

hirdetés
© 2018