359 000 000 Ft
986,3 E Ft/m2
359 M Ft
986,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Siófok, 364 négyzetméteres

364  m2 alapterület
8 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
760 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok a Balaton déli partján, Siófokon 364 m2-es családi házat. A modern megjelenésű ingatlan az Aranyparton, a Balaton-parttól 50 méterre, városközponttól 2,6 km-re található. A 2 szintes, kiváló állapotú lakóház 6, számozott különálló apartmanból áll, melyek tágas, világos terekkel rendelkeznek, akár nagyobb családok nyaralásához is ideálisak.
2 apartmanhoz egy közös nagyméretű terasz is tartozik, mely a többi apartmanból is könnyen megközelíthető. Házközponti fűtés és 200 l-es villanybojler biztosítja a ház fűtését és a gazdaságos használati melegvíz ellátását. Autók parkolása zárt udvaron belül megoldott, minden apartmanhoz 1 parkoló tartozik. A telek területe közel 760 m2-es. Az igényesen parkosított udvar még egy kis szaunával és szerszámtárolóval is rendelkezik.
A ház kiválóan megfelel több generációs családnak is, de kiadásra a legalkalmasabb, mivel kiváló értékelésű bejáratott apartmanként üzemelt eddig is több szállásportálon.
Bővebb információért keressen telefonon!
M231172
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018