26 000 000 Ft
260 E Ft/m2
26 M Ft
260 E Ft/m2

Eladó családi ház
Sárisáp eladó családi ház

100  m2 alapterület
3 szoba
1147 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Sárisápon, 1928-ban épült felújítandó családi ház!
Régiségében is bájos, ősi hangulatát megőrizve várja új tulajdonosát ez a családi ház. A történelmi hangulatú épület 1928-ban épült, terméskő alappal és csúsztatott zsalus vályogfalakkal rendelkezik, pala héjazattal a tetőn.
Az ingatlan nagyszerű lehetőséget kínál a kreativitásnak és a felújításnak. A lakótér tágas, 100m2 alapterülettel, ami három hálószobát, fürdőszobát, konyhát és kamrát foglal magában. Két pince is található a ház mellett, tégla falakkal kirakva, ideális tárolóként vagy akár műhelyként. telek 1147m2.
A garázsban szerelő akna és külön füstölő is megtalálható, ideális bármilyen hobbi vagy szakmai tevékenységhez. A falazat vegyes, a fa ablakok pedig tovább fokozzák az épület báját.
A ház felszereltségéhez tartozik éjszakai és nappali villany, valamint víz és csatorna. Az udvarban egy ásott kút kővel kirakva biztosítja a vízellátást. A gáz az utcában elérhető.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel találhatóak a központ, iskola, óvoda és bevásárlási lehetőségek. A közlekedés is kiváló, közvetlen járatok indulnak Budapest, Tatabánya és Esztergom felé.

hirdetés
© 2018