29 900 000 Ft
328,6 E Ft/m2
29,9 M Ft
328,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Ráckeve, 91 négyzetméteres

91  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
205 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***RÁCKEVEI KEREKZÁTONY SZIGETEN - IDILLI, VADREGÉNYES KÖRNYEZETBEN - 91 NM-ES, 2 SZINTES - FELÚJÍTOTT HÁZ - MESEBELI ÁRON - ELADÓ!***

A felújított 91 nm-es, 2+2 szobás, hangulatos nyaraló Ráckevén, a Duna egyik holtágában, a Kerekzátony Szigeten található. A háborítatlan nyugalom és csend, az érintetlen természet csodája itt még fellelhető, olyannyira, hogy a szigetre csak csónak vagy révész segítségével lehet átjutni. Egy apró révállomásról menetrend szerinti komp indul nyáron fél óránként, télen óránként.

A 90 -es évek végén épült tégla ház helykihasználása optimális, elosztása tökéletes, ennek köszönhetően tágas, világos terekkel rendelkezik. Mindennapi életvitelhez, állandó lakhatásra is kifejezetten alkalmas, hangulatos otthona lehet új tulajdonosának.

A felújítás során a szobák laminált parkettával lettek burkolva, egyedi gyártású, thermo üveges minőségi fa nyílászárók kerültek beépítésre.
A konyha vadonatúj, beépített bútorokkal felszerelt, kertkapcsolatos.

A fűtést hangulatos épített kandalló biztosítja, de a központi fűtés is kiépített (vegyes tüzelésű kazán). Az elektromos hálózat 2022-ben teljes korszerűsítésen esett át. A ház vízellátását házi vízmű biztosítja fúrt kútról, a szennyvízelvezetés saját emésztővel megoldott.

A két szintes ingatlan 205 nm-es telken helyezkedik el, 18 m2-es, részben fedett teraszán minden évszakban megcsodálhatjuk a természet sokszínűségét, megfigyelhetjük madarak civakodását és csodás röptét.

A szomszédok csendesek, barátságosak, semmi sem zavarja a nyugalmat.
A szigetre autóval nem lehet bejutni, a parton díjmentesen lehet parkolni.

Az ingatlan tehermentes azonnal költözhető!

Budapesti kis lakás értékegyeztetéssel szóba jöhet.

hirdetés
© 2018