64 900 000 Ft
889 E Ft/m2
64,9 M Ft
889 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Pusztaszabolcs, új építésű

73  m2 alapterület
3 szoba
Új építésű
1041 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

LETISZTULT STÍLUSÚ, HANGULATOS JELLEGŰ, MINŐSÉGI KIVITELEZÉSBEN ÉPÜLT EGY SZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ PUSZTASZABOLCSON!

Eladásra kínálunk egy két éve épült lakó ingatlant a település egyik állandó lakosokkal körbevett csendes utcájában.
Az épület magas műszaki és komfort fokozattal rendelkezik, összközműves. Bakonytherm 30-as téglából épült, külső 15 cm-es szigeteléssel borítva. Nyílászárói műanyag ablakok, fűtési rendszere gáz cirkó kazánról radiátoros hő leadókkal (a nappaliban található egy kémény, így kandalló behelyezése is megoldható, illetve a nappaliban és az egyik hálószobában hűtő-fűtő klímák kerültek felhelyezésre). Rezsi költsége nagyon kedvező!

A telek 1041 m2-es, szabályos téglalap alakú, körbekerített. Utcafront felől szép új kerítés, az udvaron 200 m2-es térkövezett gépkocsi beálló és járda került kialakításra. Az udvar hátsó felében kisebb fából készült tároló található.

Elrendezése: terasz, amerikai konyhás nappali étkezővel, fürdőszoba és 2 db hálószoba.

Pusztaszabolcs kitűnő elhelyezkedése miatt egyre kedveltebb település a vásárlók körében, hiszen 10 km-re fekszik a Velencei-tótól, könnyen és gyorsan megközelíthető az M7-es és M6-os autópályák, elérhető távolságban van Székesfehérvár, Dunaújváros és Budapest is. Vasúti csomópontként jegyzik a települést, ami megkönnyíti a felnőttek munkába járását is. A kis város folyamatos fejlődést mutat, így aki ide költözik, csak jól érezheti magát.

Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!

hirdetés
© 2018