22 800 000 Ft
152 E Ft/m2
22,8 M Ft
152 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Prügy

150  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
3000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Miskolctól 40 km-re Prügyön dupla komfortos családi ház, ami akár két generációs család együtt élésére is alkalmas lehet, eladó.
Az ingatlan egy 100 és egy 50 m2-es részből áll, de közvetlenül is átjárható.Akár nagy családosoknak, akár két generációnak is megfelelő együtt élést biztosít az ingatlan.
A telek 3000 m2-es, rajta különböző gazdasági épületek, istállók, fészer, pince,tárolók, kemence, nyári konyha.
A ház falazata tufakő (keresztúri blokk), itt található 3 nagy szoba, étkező, konyha, külön WC.
A kisebbik részben egy főzőfülke, egy előtér, 2 szoba, egy tusolós fürdőszoba WC-vel található. Mindkét házrészből egy nagy 25 m2-es fedett teraszra tudunk kilépni. Az épület teljesen körbe napozott, remek tájolású.
A telken gondozott, füves park, termő gyümölcsfák és konyhakert is van. Locsolás fúrt kútból történik, de van kerti csap is, mely ivó vizet ad. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A lakóépületben és a melléképületben a teljes villanyhálózat, a vízvezeték és a szennyvízelvezetés 2022-ben teljesen ki lett cserélve!
A házban a víz- és villany hálózat, valamint a fürdőszoba 2022-ben újult meg.
A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal, valamint gáz cirkóval történhet.A melegvizet villany bojler szolgáltatja.
Jöjjön nézze meg nem fog csalódni! Az ingatlanra falusi CSOK igénybe vehető.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az címen és nézzük meg együtt ezt a remek ingatlant.További kínálatunkat megtekintheti az címen. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018