395 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
395 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Pilisszentkereszti családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+3 szobás

360  m2 alapterület
4 és 3 fél szoba
állapotú
1120 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Magyarország egyik leggyönyörűbb természeti értékekkel rendelkező területén, a Pilis-hegység és a Visegrádi-hegységet kettészelő völgyben PILISSZENTKERESZTEN, igazi ingatlanpiaci kuriózumnak nevezhető, ALPESI mintára épített, rusztikus hangulatú gerendaház, welness részleggel, saját kerti tóval, borospincével és dupla garázzsal valamint egy külön vendégházzal együtt eladó!

A ~1100 nm-es telek közepén került elhelyezésre a ház, kihasználva az utca szinttől emelkedő6 terepadottságokat, az épület első része alápincézésre került, hátsó épületrészt (vendégház) pedig megemelték, így biztosítva valamennyi épületrész kapcsolatát közvetlenül a kerttel.

Az épületet körülölelő, zavartalanul használható kert növényekkel és örökzöldekkel gazdagon beültetett, a lótuszokkal és tavi rózsákkal borított kerti halastó és az oda vezető kacskaringós és csobogókkal tűzdelt kerti patak, a napavitorlákkal is árnyékolt terasz, a kerti sütögető hellyel együtt, természeti közeli hangulatot biztosít az ingatlan mindennapi használata során.

A 2006-ban felépítésre került, 360 nm összalapterületű, nappali + 3 hálószoba, 2 fürdőszoba + vendégfürdő elrendezésű ház földszintjén egy hatalmas méretű, átriumos kialakítású nappali – étkező – konyha tér található, amelyben az alacsony parapetű ablakok gazdag benapozást biztosítanak, az innen elérhető, kényelmes méretű teraszról közvetlenül kijutás biztosított a kertbe.

Az élettér ékessége a zöld színű cserép elemekkel díszített, épített kandalló, ami egyben térelválasztóként is funkciónál a nappali és az étkező konyha tér között.

A szigetes kialakítású konyhában tömör fából készült – valamennyi háztartási géppel felszerelt – konyhabútor, valamint egy épített sparhelt és sütő kemence is gondoskodik a rusztikus hangulatról.

Ezen a szinten elérhető még a kényelmes méretű szülői háló saját gardróbbal és kádas fürdőszobával továbbá az előszobából nyílóan egy vendég mosdó és egy háztartási helyiség kialakításra került.
A finn- és infra szaunával valamint zuhanyzóval is felszerelt wellnes helyiség a melletti fedett teraszon került elhelyezésre a 4 személyes, fűthető JACUZZI, ami télen-nyáron igazi kikapcsolódást biztosít az ingatlan használóinak.

Az emeleti szintre kényelmes lépcsőn jutunk aminek a középső részén található, a nappalival egy légterű galériára érkezünk, aminek a hosszanti végein nyílik két nagyméretű hálószoba - az egyik hálószoba teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Visegrádi-hegység felé -, a lépcső mellett pedig a kádas fürdőszoba és külön wc.

A pinceszinten találjuk a tárolási funkcióra is alkalmas méretű gépészeti helyiséget, egy ablakokkal is rendelkező további helyiséget (tároló, kondi szoba), és a kívülről is megközelíthető borospincét is.
Az épület hátsó részén felépítésre került, külön bejáratú, jelenleg vendégházként funkcionáló, 63 nm alapterületű, nappali + 2 hálószobás, teljes értékű lakrész lehetőséget biztosít egyéb üzleti célú felhasználására (iroda, orvosi rendelő) is.

Az autók kényelmes elhelyezését a bejárat melletti dupla garázs és a kerten beül kialakított további 4-5 autó parkolását megoldó gépkocsi beálló hely biztosítja.

Az ingatlan energiatakarékos használhatóságáról a tetőre telepített, szaldós elszámolású, nagy teljesítményű napelemek gondoskodnak a beépítésre került hűtő-fűtő klímák segítésével, amelyek hatékonyan egészítik ki az eredeti gázcirkós (padlófűtéssel és radiátorokkal szerelt) fűtésrendszert.

Ha nyugodt természet közeli otthont keres, egyedi beleszeretős hangulattal, Budapest könnyű elérhetőségével együtt, érdemes megnézni!

Alaprajzzal és további információkkal állok rendelkezésre!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018