89 900 000 Ft
348,4 E Ft/m2
89,9 M Ft
348,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pécs eladó családi ház

258  m2 alapterület
9 szoba
771 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!
Egy igazi gyöngyszem várja Önt Pécsen, a Ledina városrész csendes és nyugodt környékén. Ez a csodálatos, 2 külön lakásból álló családi ház összesen : 258 nm alapterületű, 9 szobás, 3 fürdőszobás, kandallós, világos ház minden igényt kielégít. Az ingatlan állapota jó, a fűtés gáz (cirko), valamint vegyes tüzelésű kazánt is megtartották, sőt az egyik lakásban kandalló is üzemel, amely a meghitt családi esték hangulatát, a hűtést pedig a klíma biztosítja.
A terasz mérete 6 nm, és a garázsban két autó is elfér.
A telek összesen 771m2 melyben megtalálható kis kerti tó, egzotikus növények stb..
A földszinti lakás 97m2, 2 szoba, nappali, konyha fürdő, előszoba helységek.
Az emeleti lakás 5 háló, nappali, étkező, konyha 2 fürdő, terasz, előtér, gardrób szobával rendelkezik.
Alagsor is van, itt található a ház gépészete, valamint tároló helységek, és egy borospince is. Gépjárműveket a dupla aknás garázsban tudják tárolni.
A környék rendkívül előnyös adottságokkal rendelkezik. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a közlekedési lehetőségek kiválóak. A tömegközlekedési eszközök pedig garantáltan eljuttatják Önt a város bármely pontjára. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás azoknak, akik szeretnének egy nyugodt és kellemes környezetben élni, a belváros 15 perc séta.
Bármilyen kérdése merülne fel, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot. Ügyfeleim bizalommal fordulhatnak hozzám, hiszen minden kérdésükre szívesen válaszolok. Ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy el ne maradjon ennek a csodálatos ingatlannak a lehetőségétől!
Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

hirdetés
© 2018