105 900 000 Ft
962,7 E Ft/m2
105,9 M Ft
962,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Pécs

110  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1918 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A ház kiválóan alkalmas mind gyermekes családok részére, mert a gyermekbarát környezet és tágas udvar lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy szabadon felfedezzék a világot, miközben szüleik biztonságban tudják őket. Az 1900 m2-es telken a virágos, fűszer-, illetve gyümölcskert mellett bőven marad hely játszótér kialakítására a gyermekeknek. Tudom ajánlani a nagy helyigénnyel rendelkező, egyedülálló vállalkozóknak is, hiszen az egyik szoba akár irodának, de vendégszobának is berendezhető. Továbbá ajánlom ezt az ingatlant mindazonak, akik egy családi házban képzelik el otthonukat és élvezni szeretnék a községekre jellemző nyugalmat, kisvárosi lakóként. Az ingatlan kifejezetten jó lehetőség a befektetőknek is, hiszen könnyen vendégházzá lehetne alakítani. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan értéke garantáltan emelkedni fog. Tehát nemcsak csodás otthona, vagy remek üzlete lehet, hanem kitűnő befektetés is.

A lakás nagyon világos és rendkívül otthonos a hangulata. A természetes napfény miatt az ingatlan nagyon világos, ami csökkenti a világításra való szükségességet, ezáltal csökkenti az energiaszámlákat és környezetbarát megoldást kínál. A világos, természetes napfényes terek nemcsak gyönyörűek, de az egészséget is szolgálják, hozzájárulva a D-vitamin termeléshez és a jó közérzethez. A tágas étkező helyet ad az asztalnál egy nagyobb családi, vagy baráti ebédnek, illetve vacsora esetén is teljes kényelemmel foglalhatnak helyet. A helyiségek falbontással akár egybe is nyithatók. A fürdőszoba kényelmesen tágas és az ablaknak köszönhetően természetesen világos. A hálószoba kényelmes és intim hangulata egy nagy franciaággyal tehető még hangulatosabbá, és a szobában elfér egy hatalmas, mindent elnyelő gardróbszekrény is, amiben el lehet tüntetni a ruhákat. A háziasszonynak bőven van helye a sütéshez-főzéshez. Az ételek és a nem mindennap használt konyhai eszközök tárolására a kamra szolgáltat bőséges helyet. A hosszú és elegendően széles előszoba lehetővé teszi, hogy akár egy nagyobb családi vagy baráti összejövetel alkalmával mindenki ruhája és cipője gondtalanul elférjen, és még arra is van lehetőség, hogy ezt a teret is jobban be lehessen építeni. A nagy ablakokkal azonnal kereszthuzat létesíthető. Ennek fontossága főleg télen játszik nagy szerepet, amikor gyorsan kell nagy mennyiségű friss levegőhöz jutnunk úgy, hogy a meleg se szökjön ki nagyon. A padlás érdekes, már-már különálló része a lakásnak. A padlás remek hely arra, hogy olyan dolgokat pakolunk le, amit kidobni ki tudja miért még nem akarunk, mert majd jó lesz még valami, de ne legyen szem előtt.

Az udvar akkora, hogy háziállat tartására is kiválóan alkalmas. A tágas udvaron a szerszámok tárolására külön kis épületet emeltek, és ki van alakítva a téli tüzelő elhelyezésére alkalmas tároló is.

Erre a telekre akár 2 házat is építhet, ami biztosítja, hogy gyermekei felnőve immár saját családjukkal is az Ön közvetlen környezetében éljenek.

Ajánlom az ingatlant szőlő és bortermelésre, kiváló adottságai révén, ültetett szőlő végett is. Ez a különleges helyszín egy 1900 nm-es területen terül el, amely ígéretes lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének saját gyümölcsöst művelni vagy egyszerűen csak élvezni a természet adta nyugalommal és szépséggel teli életet. Itt lehetősége van, hogy a hatalmas fák, a tuják árnyékában pihenjen, vagy épp azok rejtekében hűsölhet kedvére! A ház fölött kényelmesen elnézve gyönyörködhetünk a szemben elterülő, káprázatos hegyoldalban.

Ez a legjobb vétel az eladó házak között, tekintse meg még ma! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti az ingatlant.

hirdetés
© 2018