135 000 000 Ft
843,8 E Ft/m2
135 M Ft
843,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pécs eladó családi ház

160  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
492 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy lenyűgöző otthon Pécs-Magyarürög csendes mellékutcájában!
CSOK felvételére tökéletesen alkalmas!

Az ingatlan 492 nm-es telken helyezkedik el, melynek kertjében a végében csörgedező patak teszi még varázslatosabbá a környezetet. A 2022-ben teljeskörűen átépített ház 150 nm lakóterülettel büszkélkedik, és minden igényt kielégít.

Az udvar prémium olasz térkővel burkolt, 250 nm-es, öntözőberendezéssel ellátott, saját gyűrűzött kútról és házi vízműről működő. A modern kialakítás magába foglalja a padlófűtést az alsó szinten és radiátoros fűtést az emeleti hálószobákban. A konyha igényesen magasfényű, egyedi kivitelezésű, a fürdőszobák pedig prémium minőségű Grohe és Ravak szaniterekkel lettek felszerelve.

A ház és környezete a divatos minimalista dizájnt követi, a színek antracit, fehér és szürke dominálnak. Az ingatlan kulcsrakész állapotban várja az új lakóit, akiket az új kerítés motoros nyitással és automata öntözőrendszerrel is fogad. Az ár: 135 millió Ft.

Ez a gyönyörű otthon minden kényelmet és luxust biztosít, így a jövőbeli tulajdonosnak csak beköltöznie kell és élveznie az életet ebben a páratlan környezetben!

hirdetés
© 2018