79 900 000 Ft
405,6 E Ft/m2
79,9 M Ft
405,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pécs eladó családi ház

197  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
1025 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pécs déli városrészében, Nagyárpád egy csendes kis utcájában, 1025 m² nagyságú telken, kiváló elrendezésű, teljes körűen felújított, és részben át is épített, kettőszintes - a garázs, a tárolók, a szuterén, valamint a különálló melléképület nélkül számított - összesen bruttó 197 m² alapterületű tiszta lakófelülettel rendelkező, dupla erkélyes, cirkó gázfűtéses, szigetelt, központi porszívóval szerelt, konyha-étkező, nappali + 4 külön nyíló hálószobás, nagyon kényelmes, alacsony rezsivel bíró családi ház eladó.
A ’80-as évek közepén épült családi ház 2019 óta folyamatos felújításon esett át. Ennek keretében megerősítették a tetőt, amely új héjazatot is kapott, szigetelték, valamint új betoncserepet raktak fel. Korszerűsítették a fűtési rendszert, padlófűtést építettek ki és új cirkó gázkazánt szereltek fel, a meleg vizet szintén új villanybojler biztosítja. Ezen felül kicserélték az összes belső nyílászárót, a bejárati ajtót, külső nyílászáróként kívül-belül színezett műanyag ablakokat építettek be. Kicserélték az összes víz és villanyvezetéket, kiépítették a három fázist is, új konyhabútort építettek be, valamint új szanitereket és burkolatokat rakta le.
A részbeni átalakítás során a földszinten kényelmes konyhát, étkezőt, valamint méretes nappalit alakítottak ki, ezen a szinten található még az előtér, a szülői háló, a kamra, a fürdő és a WC is.
A felső, tetőtéri szinten kisebb galéria és három, nagyon kényelmes - jelenleg gyerekszobáknak használt - hálószoba található, melyek közül az egyikből a mérete miatt két szobát is ki lehet még alakítani. Kettő hálószobának saját erkélye is van; ugyanitt található egy további WC és fürdő, ezek szaniterezése és csempézése a leendő vevőre vár, az anyagok jó része egyébként már megvásárlásra került.
Az épület alatt és mellett további kamra, tároló és műhely, valamint egy autó befogadására alkalmas garázs is található. A kertben található még egy, felújításra szoruló, egy légterű téglaépület, amely 36 m² alapterületű; igény szerint alakítható önálló lakrésszé, nyári konyhává, stb.
Az ingatlan belső kialakítása, a felhasznált anyagok minősége és nem utolsó sorban a helyiségek mérete és épületen belüli elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas egy nagyobb létszámú család nagyon kényelmes együttélésére.
FONTOS: az épület külső - 15 cm-es - hőszigetelése jelenleg még folyamatban van, ezen felül több helyiségben még apróbb festési munkálatok vannak, a tetőtérben pedig - a fentiekkel írtakkal összhangban - be kell fejezni a WC és a fürdőszoba burkolását és szaniterezését.

Iár: 79,9 MFt Érdeklődni: 30/773-9436

hirdetés
© 2018