Csak nálunk
Csak nálunk
32 500 000 Ft
203,1 E Ft/m2
32,5 M Ft
203,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pákai családi ház eladó, 160 négyzetméteres, 4 szobás

160  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
1466 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
Páka Zala megye nyugati részében található Lentitől 11 km távolságra. Teljes lakossága 1140 fő.
A családi ház centrumközeli elhelyezkedése nagyon előnyös, csendes utcába csak a lakók közlekednek.
A kétszintes ház 1980-ban épült, masszív téglaépítésű ingatlan.Összközműves, cirkókazánnal ellátott központi fűtés bevezetve.
Alsó szint helyiségei: garázs (30 nm-es),(itt található a központi fűtés cirkókazánja) nappali,(beépített bútorokkal) hálószoba, konyha,( vízvezetékek cseréje történik jelenleg) spejz, kis kádas fürdőszoba egy légtérben a mellékhelyiséggel.
Emeleti szint: 3 hálószoba(kettő egymásba nyíló) sarokkádas és zuhanyos fürdőszoba(jelenleg vízvezeték cseréje történik), előtér.
Az ingatlan alatt kis pincehelyiség helyezkedik el. Gazdasági melléképületek az udvari részen található: garázs, nyári konyha és többfajta tárolóegység. A kertben többfajta gyümölcsfát és fiatal ültetésű szőlőt gondoz jelenleg a tulajdonos. A kert a nagysága végett alkalmas gazdasági tevékenység folytatására.

Ha nagycsaládos és szeretne gazdálkodni, szereti a szép nagy területet, akár művelésre, akár szabadidő eltöltésre egyaránt alkalmas.
A CSALÁDVÉDELMI AKCIÓTERV keretein belüli, vissza nem térítendő támogatások: CSOK, FALUSI CSOK, BABAVÁRÓ HITEL jeln pillanatban 2022.dec. 31-ig vehető fel az ingatlanra.
EZZEL A LEHETŐSÉGGEL CSAK ÉLNI LEHET!
Lehetőség van az árat Euróban fizetni.

hirdetés
© 2018