64 800 000 Ft
925,7 E Ft/m2
64,8 M Ft
925,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Őrbottyáni eladó családi ház, 3 szobás, 70 négyzetméteres

70  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
725 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

*** DÉL-FRANCIA ÉLETÉRZÉS ELÉRHETŐ KÖZELSÉGBEN! ***

Eladó Őrbottyánban egy hangulatos, gyönyörű kerttel körbevett, összesen 85 m2-es ház, 725 m2-es telekkel.

Az egyszintes ingatlant 2005-ben átépítették és kibővítették, majd 2009-ben, miután a teraszból télikertet hoztak létre, a ház elnyerte mai formáját. A szigetelt ingatlan (70 +15 m2) jó állapotú, fűtése gázcirkó, a melegvizet gázbojler adja. A provence-i hangulatú, fafödémes ház tágas nappaliból, két szobából, konyhából és egy fürdőszobából áll. A konyhából megközelíthető könnyűszerkezetes télikert szigetelt és fűthető, ahonnan kilépve lugassal fedett, kerti lapokkal kirakott teraszra jutunk. Hosszú évek munkájának gyümölcse a csodálatos kert, melyben többszáz virág, cserje, fa kapott helyet. A locsoláshoz szükséges vizet egy kerekeskútból nyerik. Az előkertben zárt kocsibeálló teszi lehetővé a parkolást.

Őrbottyán a budapesti agglomerációban, a fővárostól 25 km-re fekszik. Az ingatlan a dimbes-dombos település közepén helyezkedik el. Kb. 8-10 perces sétatávra található bolt, posta , busz és vonatmegálló, ahonnan akár Vácra vagy a fővárosba is könnyedén eljuthatunk.

Ezt a házat ajánlom minenkinek, aki egy különleges hangulatú, növényekkel körbevett igazi otthonra vágyik.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018