18 500 000 Ft
256,9 E Ft/m2
18,5 M Ft
256,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Murakeresztúr családi ház eladó, 2 szobás

72  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
926 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166301 hivatkozási számú murakeresztúri családi ház. Eladó murakeresztúri kettő szobás családi ház.

Jellemzők- Beton alapzat Tégla falazat Héjazat pala Alapterülete 72-négyzet méter.Össz terület 926-négyzet méter.Központi elhelyezkedésű,fekvését tekintve egyenes sík terület. Összközműves,fűtéséről gázkonvektorok plusz cserépkályha gondoskodik. Az épület külső szigetelése megtörtént.(10-cm)

A rendezett udvaron kocsi beálló,pince,és ásott kút is található. Tárolók melléképületek rendelkezésre állnak. Buszmegálló, bolt az épület közvetlen közelében.

A községben általános iskola, óvoda, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, posta, rendőrség, vámhivatal, tűzoltóság és polgárőrség is működik. Bútorgyár, kereskedőtársaság, illetve 54 egyéni vállalkozó üzemel a községben. 7 vendéglátó egységet, 9 vegyesboltot és néhány szolgáltatási egységet találni Murakeresztúron. 2019-ben a horvát kormány is arról döntött, hogy megépíthető a Murakeresztúr- közti közúti híd mely tovább növeli Murakeresztúr gazdasági és turisztikai szerepét. Megtekintéséhez keressen elérhetőségeim egyikén .

Csak irodánk kizárólagos kínálatában. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó murakeresztúri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166301Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018