14 000 000 Ft
186,7 E Ft/m2
14 M Ft
186,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Mezőcsát, Bacsó Béla utca, 2 szobás

75  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
903 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL BÍRÓ CSALÁDI HÁZ MEZŐCSÁT KÖZPONTJÁBAN

Mezőcsát belvárosában eladóvá vált egy egyedülálló lehetőségű családi ház. Ez a 2 szobás, 75 m2 alapterületű, gáz konvektor fűtésű ingatlan a múlt század hatvanas éveinek eleganciájával épült vályogból, amely összhangban van egy 903 m2 területű, gondozott kerttel.

Elhelyezkedése az egyik legvonzóbb tulajdonsága ennek az ingatlannak. A belváros csendes, nyugodt kis zsákutcájában végződik, így nyugalmat és kényelmet biztosítva Önnek és családjának. Közelben megtalálhatóak az alapvető szolgáltatások és létesítmények, ami még kényelmesebbé teszi az életet.

A ház berendezése és elrendezése kiválóan kielégíti a modern életvitel igényeit. A tágas nappali-előtér könnyed átjárást biztosít a konyhába, ahol a legfinomabb ételek születhetnek meg. A két kényelmes szoba az intim pillanatokat, a pihenést is kellemessé teszi. Az egy légterű fürdőszoba és WC elegánsan kapcsolódik az egész ház stílusához. Fűtése gáz-konvektorok segítségével történik, így minden helyiségben a kívánt hőmérsékletet könnyedén beállíthatja. Melegvíz ellátást pedig a hatékony villanybojler biztosítja. Ablakok modern, szigetelt műanyag szerkezetűek vastag termo üvegezéssel, így a zaj és a hő elleni védelem is garantált. Bejárati ajtó biztonsági műanyagból készült, ami további védelmet nyújt otthona számára.

A gondozott udvaron egy melléképület is helyet kapott, amely ideális tároló a kerti eszközöknek, biciklinek vagy akár autójának. Melléképületbe gáz és villany is be van vezetve, így a felhasználási lehetőségek szinte korlátlanok.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velEM a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a varázslatos ingatlant Mezőcsát Központjában.

hirdetés
© 2018