17 900 000 Ft
208,1 E Ft/m2
17,9 M Ft
208,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Mezőberény

86  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
546 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csendes helyen, kiváló adottságokkal, szinte azonnal költözhető!

Tisztelt Érdeklődő!

Békés vármegyében, Békéscsabától 22 kilométernyire eladásra kínálok egy 546 négyzetméternyi területű telken a nyolcvanas években épített 86,1 négyzetméteres családi házat! A klasszikus Kádár kocka tégla építésű, tágas és világos terekkel rendelkező, klasszikus elrendezésű családi ház. A fürdőszoba pár éve került felújításra, a burkolatok és a nyílászárók rendben vannak. A fűtést a gázkazán szolgáltatja radiátoros hőleadással, a meleg vizet elektromos bojler. A házban található helyiségek:

- 3 tágas és világos szoba (2* 19,78 és egy 12,25 négyzetméter alapterületűek) melyek közül a kisebbik könnyedén minimális bontással nappalivá alakítható,
- hatalmas és világos folyosó, előszoba (10,368 nm)
-fürdőszoba WC-vel (6,21nm)
- kamra (5,2 nm) amerikai konyhává alakítható a konyhafal eltávolításával.

A családi ház egy festést követően azonnal költözhető, rendezett udvarral és kiváló melléképületekkel várja új tulajdonosát. Az elhelyezkedés külvárosinak mondható, bár közel a 46-os főúthoz, illetve elérhető távolságban a vasútállomáshoz. Mezőberény egy élhető polgári kisváros, nemzetiségi kultúrával és megyei szinten jelentős helyi iparral. A városban iskolák (általános és középiskola) élelmiszerlánc-üzletek (Penny, TESCO, SPAR) és helyi fürdő is megtalálható. Kultúrája sokszínű és hagyományokkal rendelkező. Jöjjön tekintse meg velem és tegyen ajánlatot!

Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen !

hirdetés
© 2018