49 900 000 Ft
554,4 E Ft/m2
49,9 M Ft
554,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Maglód, 2 szobás

90  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
788 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan jellemzése:

A 788 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, enyhén lankás udvara kiváló energiát sugárzó kertkörnyezet. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói fa tokos ajtó és nagyrészt műanyag tokos ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése kandalló; hálózati meleg víz ellátása gázbojlerról megoldott. A kert locsolását ásott kút szolgálja.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 90 m2 hasznos alapterületű lakóépület 73 m2 fűtött lakótérből és 17 m2 fűtetlen szélfogó előszobából áll. A kert felőli hátsó homlokzaton került kialakításra a bejárat, mely az előszobán keresztül a konyha/étkező egy légterű egységébe vezet. A konyhából elérhető a spájz és a kádas fürdőszoba, míg az étkezőből tovább haladva egy nappali helyiség következik, mint az élettér központi része, melyből kettő önálló bejáratú szoba nyílik az utcafront felé.
A lakóépületen túl az udvarról önálló bejáraton át elérhető egy tégla építésű, szigetelt pala tetős melléképület, ami korábban apartmanházként szolgált, így közművekkel ellátott és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Ez az épület kisebb karbantartást követően alkalmas lehet nyári konyha, műhely vagy iroda használatra.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz igénybe vehető, mely finanszírozás keretében akár 80% hitelezés is elérhető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:
A 12,4 ezer lakost számláló Maglód Pest vármegye egyik városa, mely Budapest keleti közigazgatási határától csupán pár kilométerre található. A település tömegközlekedés tekintetében a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra valamint a helyi és a BKK(162) autóbusz forgalomra támaszkodik. Közúton a 31-es főút és az M4 autópálya között húzódik, így a főváros központja és a repülőtér gyorsan megközelíthető.
A családi ház a település központjához pár perc sétára található, a vasútállomástól mintegy 800 méterre. Közvetlen vonzáskörzetében a napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók egész sora megtalálható, továbbá óvoda, általános iskola, egészségház, művelődési ház és az önkormányzati intézmények tíz perces sétával elérhetők.

hirdetés
© 2018