99 500 000 Ft
865,2 E Ft/m2
99,5 M Ft
865,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Maglód családi ház eladó, Bezerédi utca, 4 szobás

115  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
1039 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ÚJSZERŰ FÖLDSZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ MAGLÓDON!

Fedezze fel ezt az önálló, 115 nm családi házat, mely minden igényt kielégít. Tökéletes otthont nyújthat gyerekes családok részére is.

Az ingatlan 2001-ben épült minőségi anyagok felhasználásával, és egyszintes kialakításának köszönhetően kiváló elrendezéssel büszkélkedik.

A házban megtalálható:

-Nappali (25 nm) sok ablakainak köszönhetően egész nap világos
-3 kényelmes méretű szoba (15 nm, 17,3 nm, 10,3 nm)
-Modern konyha étkezővel és kamrával
-Praktikus háztartási helyiség, mely jelenleg mosókonyhának van
kialakítva
-Modern fürdőszoba zuhanyzóval és külön mellékhelyiséggel
-Közlekedő
-Előszoba
-Terasz (15 nm), mely a nappaliból nyílik

Jelenlegi tulajdonosai 2015-ben részlegesen felújították. Minden helyiség új igényes burkolatot kapott, a szobákban laminált parketta, míg a többi helyiségben modern kerámia burkolat lett lerakva.

A nyílászárókat kicserélték biztonsági több ponton záródó bejárati ajtóra és hőszigetelt műanyag ablakokra, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval lettek felszerelve. A betonfödémet leszigetelték 20 cm-es kőzetgyapotszigetelést és hőtükör fóliát kapott. A fűtésről egy nagy teljesítményű gázkazán gondoskodik, továbbá a nappaliban kialakított kandalló helye alternatív fűtési lehetőséget is kínál. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A házban nyitásérzékelővel ellátott riasztórendszer is kiépítésre került.

A nagyház mellett egy 27 nm-es kisház is helyet kapott a telken, ahol wc és kézmosó is ki lett alakítva, így igény szerint használható vendégháznak vagy akár vállalkozásnak is tökéletes helyszín lehet.

Az 1039 négyzetméteres, gyönyörűen gondozott telek extrái:

-Egy 30 nm-es igényesen megépített szaletli (mely tökéletes helyszín
a családi és baráti összejöveteleknek),
-Fedett dupla autóbeálló
-Terasz alatt pince
-Kutyakenel
-Tárolók
-Locsolást segítő fúrtkút
-Elektromos kapu
-Nívó kerítés

A telket körbe sövénytuja öleli, így teljesen intim és zárt az udvar.

Az ingatlan kiváló infrastruktúrával bír; pár perces sétára található óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok és buszmegálló. Autóval vagy Volánbusszal Budapest csupán 15 perc távolságra van, míg a vasútállomás 10–15 percnyi sétára, ahonnan a vonatok 20 perces menetidővel érkeznek a Keleti pályaudvarra.

Ha egy igazi nyugodt otthont keres, ahol minden adott a kényelemhez és a boldogsághoz, ne keressen tovább! Jöjjön el, nézze meg ezt a különleges ingatlant, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé.

Várom hívását a hét bármely napján, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018