12 900 000 Ft
143,3 E Ft/m2
12,9 M Ft
143,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lippói eladó családi ház, 3 szobás, 90 négyzetméteres

90  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
3535 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gazdálkodásra alkalmas parasztház eladó!
Keres egy ingatlant, ahol gazdálkodhat és otthont teremthet vidéki életstílusának? Akkor ez az Ön lehetősége! Eladó Lippón egy régi parasztház, amely ideális választás lehet a vidéki élet szerelmeseinek.
Lippó Bólytól 12, Mohácstól pedig 20 km- re található. Minden kényelmi szolgáltatás könnyen elérhető, iskola, óvoda, bolt található a faluban.
Az ingatlan vert falazatú, alapterülete 90 m2, felújításra szorul. 3 nagy méretű szoba, konyha és fürdőszoba található benne. A melegvizet villanybojler, a fűtést fa tüzelésű kandalló szolgáltatja, gáz van az utcában. A szennyvíz hagyományos emésztőaknával megoldott, de ki van építve hálózat a faluban.
A 3535 m2- es telken álló melléképületek, nyári konyha, pajta, ólak, istálló, füstölő gazdálkodásra és állattartásra is tökéletesen alkalmasak.
A házban található nagy méretű területek és tágas terek lehetővé teszik, hogy saját ízlése és igényei szerint alakítsa ki.
Ha felkeltette érdeklődését, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért és a megtekintés egyeztetéséért a hét bármely napján.

hirdetés
© 2018