15 900 000 Ft
233,8 E Ft/m2
15,9 M Ft
233,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Lajoskomárom, 2 szobás

68  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
1805 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Lajoskomáromban kínálunk megvételre egy kétszobás, részben felújított családi házat!

Balatontól 25 perces autóútra található Fejér megyei Lajoskomáromban kínálom megvételre ezt a 68 m²-es családi házat, a hozzá tartozó 1805 m²-es telekkel. A házban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, gardrób és tárolók lettek kialakítva. Az 50-es években épült ingatlan vegyes falazatú, cserépfedésű, új korszerű műanyag nyílászárókkal rendelkezik, a szoba ablakai szúnyoghálóval és redőnnyel lettek ellátva. Az elektromos áram fel lett újítva (32A és 20A vezérelt), a vízvezeték felújítása is megtörtént, a fürdőszoba is 3 éve lett kialakítva, szennyvízhálózatra kötve. A gáz is újonnan lett bevezetve, konvektoros fűtés lett kialakítva, a konyhában is gáztűzhely üzemel.

A nagy kert méretéből adódóan kiválóan alkalmas gazdálkodásra, de az udvar szélessége egy megosztást is lehetővé tesz. Az udvarban bontandó könnyűszerkezetes garázs, felújítandó gazdasági épületek és tárolók is találhatóak. A környezet jellegéből adódóan ideális otthona lehet vidékre vágyó családnak, de a Balaton közelsége miatt, hétvégi háznak is kiválóan alkalmas. Siófok 30 km, a legközelebbi balatoni strand 25 km-re elérhető. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, rövid határidővel, akár azonnal birtokba vehető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

hirdetés
© 2018