11 500 000 Ft
118,6 E Ft/m2
11,5 M Ft
118,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Kurd, 97 négyzetméteres

97  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
827 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tégla építésű, új fürdőszobás ház eladó.
Tolna vármegye 1000 fős kis falujában, annak is a központi részén (5 perc sétával minden elérhető: általános iskola, óvoda, községi könyvtár, háziorvos, fogorvos, trafik, boltok, benzinkút, gyógyszertár, posta, körzeti megbízott, védőnői szolgálat, falugazdász, stb…), Kurd településen sürgősen eladóvá vált, egy tégla építésű, cserép héjazatú, modern kialakítású, jó elosztású, 97m²-es, két szobás, tágas, száraz, világos, redőnyözött, csatornázott családi ház.
A ház felújítása 2023-ban elkezdődött: a régi nyílászárókat hőszigetelt műanyag ajtó, ablakok váltották fel, új fürdőszobát építettek, kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, 40m²-es amerikai konyhát (nappalival) alakítottak ki, a hatalmas, 22 m²-es szobákat lebetonozták és az új belső ajtók is a helyükre kerültek.
A fűtésről jelenleg egy központilag elhelyezett kandalló gondoskodik. Az elektromos fűtés kiépítése lehetséges, de a gázcsonk is a kerítésen belül található.
A melegvíz előállítása az új villanybojler feladata.
A ház egy része alatt szuterén/pince van.
A 827 m²-es telken fekvő ingatlan felújításának befejezése után az új tulajdonos egy modern, tágas és világos otthon birtokosává válhat.
A jó tömegközlekedésnek köszönhetően (vasút, autóbusz) a szomszédos városok mint Dombóvár (18 km), Szekszárd (42 km) közvetlenül elérhetőek,de a Budapest-Pécs vasútvonal is Kurdon (vasútállomás van) halad keresztül.
Kurdtól 14 km-re található a Dombóvár városhoz tartozó Gunarasi Strand- és Gyógyfürdő, amely méltán kedvelt turisztikai célpont.
Falusi CSOK igénybe vehető!
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.
Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018