49 900 000 Ft
608,5 E Ft/m2
49,9 M Ft
608,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Kőszárhegy, 3 szobás

82  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1079 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház eladó Kőszárhegyen

Kőszárhegyen, csendes utcában, 82 négyzetméteres, magas földszintes, alápincézett családi ház 1079 négyzetméter nagyságú telken, melléképülettel eladó.

A házat 2004-ben építették szigetelt panelekből, amely azóta további szigetelést kapott, ezáltal nagyon kevés a fűtési költség.
A fűtéshez rendelkezésre áll gáz-cirkó berendezés, 2db fűtő-hűtő klíma, olaj, valamint vegyes tüzelésű kazán is!

A pinceszinten garázs, műhely, zöldség tároló és további raktárhelyiségek találhatóak. Ez a szint a lakásból is megközelíthető.
A ház alapja statikailag további szint ráépítését is lehetővé teszi.

A lakásban két szoba, konyha, étkező, fürdőszoba WC-vel, külön WC, közlekedő és kamra helyiségeket hoztak létre.
A hatalmas nappaliban az ablakok, valamint a radiátorok elhelyezése a harmadik szoba kialakításának a lehetőségét is magában hordozza.

Az ingatlanon található 43 négyzetméteres melléképület felújításával lakhatásra vagy vállalkozás végzésére alkalmas helyiségeket kapunk
, melynek hasznosítása havonta fix. bevételt eredményezhet. Az ingatlanon szennyvíz csatorna, szennyvíztartály és ipari áram is van.

A település Fejér Vármegye Dél-Nyugati részén Polgárditól 5km távolságra helyezkedik el, rendelkezik minden olyan adottsággal, amely a további dinamikus fejlődését lehetővé teszi.


Amennyiben szeretné megvásárolni ezt az ingatlant, vagy értékegyeztetéssel eladná az ingatlanát, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

hirdetés
© 2018