14 500 000 Ft
185,9 E Ft/m2
14,5 M Ft
185,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Körösladány, az Arany János utcában, 78 négyzetméteres

78  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1220 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csodaszép családi ház keresi új gazdáját Békés vármegyében, Körösladányban.
Amit a házról tudni kell: per-és tehermentes, 78,9 m2 hasznos alapterületü, melyben 3 szoba, fürdőszoba, háztartási helyiség, előszoba, és konyha található.
Falusi CSOK-ra alkalmas.
A telek 1220 m2, amely folyamatosan karban tartott.
2 bejárata van, az egyik az udvar felől a másik a kert felé nyílik. Ez megkönnyíti a kerti munkálatok utáni kellemes fürdést a praktikus zuhanykabinban.
A házban történt korszerűsítések: teljes víz-és villany vezetékek cseréje megtörtént, új fehér színű nyílászárók lettek beépítve, gipszkartonos mennyezet, szolíd mégis esztétikus díszlécekkel kialakítva. A téli hidegben a padlófűtés ad kellemes meleget, illetve a legnagyobb szobában beépítettek egy inverteres klímát. Tehát a ház átesett egy nagy felújításon.
Vegyes falazatán alá falaztak, meg óvva az otthont.
Tartozik hozzá melléképület, valamint zárható garázs kisebb autónak.
Keressen bizalommal, ha felkeltettem érdeklődését.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére!
Az OTP Bank Nyrt által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett felvehető.
Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.

hirdetés
© 2018