47 900 000 Ft
684,3 E Ft/m2
47,9 M Ft
684,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Kolontár, 2 szobás

70  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
920 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó ALACSONY FENNTARTÁSÚ, NAPELEMES kis családi ház Kolontáron.
Az ingatlan Kolontár csendes utcájában található. Különösen előnyös azoknak a családoknak, akik szeretik a természet közelségét, nyugodt, csendes életre vágynak, de fontos, hogy a 8 km távolságra lévő Ajka városa könnyen megközelíthető legyen.
A telek 920 m2, melyen található a 70 m2 – es jó állapotú, praktikus elredezésű családi ház (2 szoba, nappali, konyha, fürdő). Ház 2/3 része alápincézett. Parkolni az újonnan elkészült 6X6 m - 2 állású kocsibeállóban lehet. A ház oldalában található egy 3x6 m – es tároló és egy 3x6 m –es műhely. A nagy kert gazdálkodásra is alkalmas.
Az ingatlannal kapcsolatos költségek rendkívül kedvezőek a napelem rendszernek, hőszigetelésnek és a 3 féle fűtési lehetőségnek köszönhetően. NAPELEM 16 db található a házon, amely teljes mértékben kiszolgálja a ház áramellátását. Központi fűtés vegyestüzelésű kazánnal vagy gáz kazánnal, illetve 2 db hűtő – fűtő klímával történhet, kinek mi kényelmes. Szigetelés és a műanyag ablakok valamint a hűtő – fűtő klíma gondoskodik a kellemes komfortérzetről télen – nyáron. A ház 1960-as években épült vegyes falazattal, (50 cm vastag kő és tégla) mely 6 cm DRYVIT szigeteléssel van ellátva. Összes pontja felújításon esett át 2015 óta. Új műanyag hőszigetelt nyílászárókra cseréltük a régi elavult darabokat. Megújultak a beltéri ajtók is. Kicseréltük a víz – szennyvíz vezetéket. Villany hálózat részleges fejújításon esett át. Sátortetőre a teljes felújítása során BRAMAC cserép került.

hirdetés
© 2018