44 900 000 Ft
309,7 E Ft/m2
44,9 M Ft
309,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kazincbarcika eladó családi ház

145  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: 000380
Ajánlom figyelmedbe, ha családi házba költöznél, akár szülőkkel együtt is, remek lehetőség, de befektetésnek is kiváló.

Eladó Kazincbarcikàn Felső- barcika városrészen egy 105 m2, 4 szobás , családi ház. Az ingatlan statikailag kiváló állapotú, falazata tégla. A teljes tetőszerkezet cseréje 5 éve megtörtént.
A családi ház két különálló lakrészből áll, mindkét résznek saját kapuja és kocsibeállója van. A házhoz csatlakozik a melléképület (46 m2), a melléképület után pedig a kétkocsis kocsibeálló (43m2).
A tulajdoni lapon családi házként szerepel , de akár társasházzá is alakítható, mivel a két lakrész teljesen külön közmű órákkal rendelkezik.

A ház elosztása a méretarányos alaprajzon megtekinthető!

Az első lakrészben a verandán át a melléképületet hozzányitották a fő épülethez még egy plusz szoba lett kialakítva, így összesen 3 szobás,77 m2-es lett.
A burkolatok laminált lap és padlószőnyeg a szobákban, a többi helyiségben pedig kerámia. A meleget a házban konvektorok biztosítják és egy kandalló is van. Az ablakok mindenhol műanyagok, a bejárati ajtó biztonsági.
A meleg vizet tárolós tipusú gázkészülék biztosítja.

A második lakrészben (53 m2) a szobákban parketta a többi helyiségben járólap. A fűtést gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok, a melegvíz ellátás villanybojlerrel történik. Az ablakok 1db kivételével itt is műanyagok. Ehhez a lakrészhez is csatlakozik a melléképület(nyárikonyhaként volt használva) de külön bejáraton át megközelíthető.

A körbekerített telek nagysága 1885 m2, sík terület, kertészkedésre alkalmas résszel, a hátsó telekrész füvesített , termő gyümölcsfákkal, locsoláshoz ásott kút biztosít vizet. Az udvarban örökzöld növények, műhely (16 m2), filagória, ól és tároló hely (22 m2) és egy 3. kocsibeálló (20 m2)is helyet kapott. A környék csendes rendezett , sétatávolságra bevásárló központ, buszmegálló, és a belváros.

Hívjon, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Megtekintés előzetes időpont egyeztetés alapján lehetséges.
Vásárlóinkat INGYENES, BANK FÜGGETLEN hiteltanácsadással, szerződések lebonyolításával segítjük.




hirdetés
© 2018