68 000 000 Ft
459,5 E Ft/m2
68 M Ft
459,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Jászfényszaru, Rákóczi út, 6 szobás

148  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
480 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy teljeskörűen felújított, két generációs, 148 m²-es, téglaépítésű családi ház Jászfényszarun.

Az ingatlan kiváló ár-érték arányt képvisel ebben a lakóövezetben. Ez a napfényes otthon 2002-ben épült, és két generációnak is kényelmes tágasságot és magánéletet biutosít 6 szobájával, teraszával és dupla komfortjával.

Az ingatlan jellemzői közé tartozik a modern gáz cirkó fűtési rendszer és a klíma, amely egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít.

Tágas, világos terek, egy hangulatos utcai frontra néző erkély és egy belső intim fedett terasz, valamint egy praktikus garázs is a ház részét képezi, téve ezt az otthont még kívánatosabbá minden korosztály számára.

A ház kertje ideális helyszínt nyújt baráti összejöveteleknek vagy családi eseményeknek. Az utca csendes és békés, a környező házakkal harmóniában álló kialakítás pedig extra komfortérzetet kölcsönöz

Jászfényszaru egy dinamikusan fejlődő település, mely kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, közel helyezkedik el több nagyvároshoz, így Budapest is könnyen és gyorsan elérhető.

A településen minden megtalálható, amire csak szüksége lehet: boltok, ovoda, iskola, orvosi rendelő.

Ez az otthon nem csupán egy ingatlanvásárlás, hanem egy életstílusváltás lehetősége is.
Jászfényszaru várja, hogy felfedezze!
Jászfényszaru Budapesttől 1 órányi autóútra található. Autóval, illetve busszal is megközelíthető Gödöllő, Valkó, Vácszentlászló, Zsámok útvonalom. Vagy Hatvanig az M3 autópálya és onnal a 32-es útról lekanyarodva. A közúti tömegközlekedés szolgáltatója a Volánbusz, elővárosi autóbuszjáratai Jászberényhez és Hatvanhoz kapcsolják a települést, a helyközi és távolsági viszonylatok pedig Budapesthez és Gödöllőhöz. A hazai vasútvonalak közül a Hatvan–Szolnok-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt. Jászfényszaru vasútállomás

hirdetés
© 2018