33 000 000 Ft
220 E Ft/m2
33 M Ft
220 E Ft/m2
+36 70 424 5463
Referens Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó családi ház
Jászárokszállási eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteres

150  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
819 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: NKEN/96455
Áresés!!! 36,9 MFt-ról 33 MFt-ra!!!
Jászárokszállás központ közelében két generációs családi ház eladó. A ház elosztása lehetővé teszik, hogy akár két kétszobás lakrésznél, vagy akár második variációként egy egyszobás és egy háromszobás lakrészként legyen szétválasztva, egy ajtó lezárásával. A két lakrész hangulatos, fedett teraszról külön-külön bejáratról megközelíthető.
A ház vegyes falazatú, vályog, tégla és kő, cseréptetős, az utcafonti lakrész fűtése gázcirkóról működő radiátoros központi fűtés, a hátsó lakrész gázkazánról működő központi fűtés, a meleg vizet bojler adja. A nyílászárók hőszigeteltek, redőnyözöttek és szúnyoghálóval is ellátottak. A szobák laminált lappal burkoltak. Az egyik konyha padlólapos, a másik linóleummal burkolt. Mindkét lakrészhez tartozik fürdőszoba (az egyik zuhanyzós, a másik kádas megoldású), valamint tágas kamra is. Az udvar rendezett, a ház mögött tárolók és garázs is található. A vízvezeték és a villanyvezeték is ki van cserélve.
Akár két generáció együtt éléséhez, akár befektetésként kiadásra tökéletesen alkalmas és megfelelő, de vállalkozóknak is akár az ottlakás és a vállalkozás egymás melletti működéséhez alkalmas, mivel forgalmas helyen található, azonban a forgalom a házban nem zavaró a vastag és masszív falak miatt.
A ház kamerarendszerrel és riasztóval felszerelt.
A ház tehermentes, jó állapotú, akár egy egészségügyi festést követően költözhető, csak családi okok miatt eladó.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018